Carregant web FCAC

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

14/06/2017

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya