Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi”
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi” 19/04/2018 Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès,...
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde 17/04/2018 Entre els vins guardonats hi ha Laqvarta 2017 DO Terra Alta, blanc 100% garnatxa blanca que sortirà al mercat aquest setembre Repeteixen reconeixement Clot d’encís blanc, que ja acumula tres...
"L'art de la cuina amb mel" 16/04/2018 Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc...
La Societat Agrícola de Valls completa la seva nova gamma de vins amb el rosat ‘Kesse’ i el blanc ‘La Pera. El bandoler’
La Societat Agrícola de Valls completa la seva nova gamma de vins amb el rosat ‘Kesse’ i el blanc ‘La Pera. El bandoler’ 13/04/2018 La Societat Agrícola de Valls ha completat la nova gamma de vins iniciada a principis d’any amb el vi negre, ‘4 calçots’ (DO Tarragona), amb dues noves proposes, el rosat ‘Kesse’ i el...
Masroig Food Trucks arriba a la seva quarta edició
Masroig Food Trucks arriba a la seva quarta edició 11/04/2018 El proper 5 de maig Celler Masroig organitza la 4a trobada de Masroig Food Trucks. La festa començarà a les 12h fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop...
Les millors imatges del món cooperatiu agrari
Les millors imatges del món cooperatiu agrari 10/04/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza, en col·laboració amb la cooperativa Fent País, la I edició del Concurs de Fotografia “Som terra, som força, som cooperativa”...
Mel Muria inaugura les reformes de la botiga, nova màquina de vending de mel, l’exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles” i un mural sobre apicultura
Mel Muria inaugura les reformes de la botiga, nova màquina de vending de mel, l’exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles” i un mural sobre apicultura 15/03/2018 La seu de l’empresa Mel Muria va acollir ahir al vespre l’acte d’inauguració de les reformes de la botiga, d’una nova màquina de vending de mel, de l’exposició “El fumador, eina de...
La FCAC organitza una jornada per promoure l’apoderament de les dones a les cooperatives
La FCAC organitza una jornada per promoure l’apoderament de les dones a les cooperatives 14/03/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una jornada per promoure la igualtat d’oportunitats de les sòcies i les dones vinculades al sector. Amb el títol “Les...
Nespresso dona 115 tones d’arròs obtingut del reciclatge de les seves càpsules a bancs d’aliments de tot el país
Nespresso dona 115 tones d’arròs obtingut del reciclatge de les seves càpsules a bancs d’aliments de tot el país 13/03/2018 Nespresso, marca pionera y líder en cafè en càpsules de la més alta qualitat, ha realitzat aquesta setmana la ja tradicional entrega a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) de...
Aquesta Setmana Santa descobreix el Celler Masroig
Aquesta Setmana Santa descobreix el Celler Masroig 09/03/2018 Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler...
La Cooperativa Agrícola de Vilassar celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de Vilassar celebra el Centenari 09/03/2018 La cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar celebra, demà 10 de març, l’acte central del centenari de la seva fundació, el 14 de gener de 1918, amb un reconeixement a tots els presidents de la...
La FCAC promou la participació de les dones en els òrgans de govern
La FCAC promou la participació de les dones en els òrgans de govern 07/03/2018 Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) anuncia la voluntat de promoure la igualtat d’oportunitats en el cooperativisme agrari, que...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x