Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unió Corporació Alimentària patrocina la capitalitat cultural de Reus
Unió Corporació Alimentària patrocina la capitalitat cultural de Reus 22/06/2017 Unió Corporació Alimentària ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Reus per col·laborar amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de patrocinador....
La FCAC demana mesures per reestructurar el sector de fruita en un mercat col·lapsat
La FCAC demana mesures per reestructurar el sector de fruita en un mercat col·lapsat 15/06/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) va participar, ahir, en la reunió del Grup de Contacte França - Itàlia - Espanya que es va fer a Roma. L’objectiu era analitzar la...
La Cooperativa Agrícola de Barberà presenta el vi escumós “Cabanal”, elaborat amb el mètode ancestral
La Cooperativa Agrícola de Barberà presenta el vi escumós “Cabanal”, elaborat amb el mètode ancestral 15/06/2017 En el marc de la 8a Festa del Trepat de Barberà de la Conca, la Cooperativa Agrícola de Barberà presenta -diumenge 18 de juny, a les 11h, al celler- el vi escumós “Cabanal”. A més, durant...
Reconeixement CoopCat a 15 cooperatives agràries
Reconeixement CoopCat a 15 cooperatives agràries 09/06/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció per l’atorgament, a 15 cooperatives agràries, del Reconeixement CoopCat. Aquesta distinció que...
Vinícola del Priorat celebra el centenari
Vinícola del Priorat celebra el centenari 09/06/2017 La cooperativa Vinícola del Priorat celebra, demà dissabte 10 de juny, el centenari del Sindicat Agrícola Vinícola de Gratallops (1917-2017). Està prevista l’assistència del president de...
El presidente de Cajamar clausura en Lleida un curso sobre gestión de cooperativas agroalimentarias
El presidente de Cajamar clausura en Lleida un curso sobre gestión de cooperativas agroalimentarias 08/06/2017 El presidente de Cajamar Caja Rural, Eduardo Baamonde, ha clausurado este mediodía en Lleida el curso ‘Técnicas básicas de gestión empresarial’ organizado en colaboración con la...
Unió Corporació Alimentària rep el
Unió Corporació Alimentària rep el "Premi a la Innovació" 01/06/2017 La cooperativa Unió Corporació Alimentària ha estat distingida amb el “Premi a la Innovació”, concedit per Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya en el marc de la seva assemblea anual...
La FCAC, satisfeta davant l’aposta de la UE per les OPFH cooperatives
La FCAC, satisfeta davant l’aposta de la UE per les OPFH cooperatives 25/05/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora positivament l’aposta de la Comissió Europea per les Organitzacions de Productors de Fruita i Horta (OPFH) de les...
Les cooperatives agràries augmenten un 2,6% la facturació global
Les cooperatives agràries augmenten un 2,6% la facturació global 19/05/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha presentat, aquest matí, les dades de l’Anuari Socioeconòmic del cooperativisme agrari català 2017 en el decurs de la XXXIV...
Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya
Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya 16/05/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza la XXXIV Assemblea General, divendres 19 de maig, a Falset (Priorat). La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret,...
El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2017 a cooperatives del país
El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2017 a cooperatives del país 15/05/2017 El proper divendres 9 de juny al migdia se celebrarà l’acte d’entrega dels Reconeixements CoopCat 2017 amb un dinar a l’Expo Hotel Barcelona (c/ Mallorca, 1-23) adreçat a les cooperatives...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x