Comunicats de premsa

Mel Muria llança una nova gamma de producte bio: mel ecològica crua i pol·len tendre

26/10/2017

Mel Muria, ha aprofitat la seva presència al Saló Internacional de productes biològics i naturals NATEXPO 2017, celebrada a París (França) del 22 al 24 d'octubre, pel llançament de la seva nova gamma de producte bio: mel crua ecològica cristal·litzada sense filtrar i pol·len tendre.

A través de la seva constant innovació, la família Muria ha presentat una edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica. El procés d'elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i el seu posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d'un treball artesanal s'omplen els pots de manera manual, donant com resultat una mel del tot cremosa.

Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l'entorn natural on les abelles realitzen el seu treball. Mel Muria recomana que el producte es conservi en refrigeració per mantenir el seu estat cremós.

La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es composa de vuit varietats: Romamí, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc.

El procés de producció del pol·len tendre, per la seva banda, consisteix en congelar i deshidratar fins a un nivell d'humitat en el qual el pol·len segueix mantenint tots els seus valors nutricionals, conservant alhora tot el sabor del pol·len fresc. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l'envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria: “per a nosaltres ha estat un honor poder presentar la nostra nova gamma bio a la fira comercial per a productes orgànics, ecològics i suplements alimentaris més important i més internacional de França, un esdeveniment que ha reunit a més de 12.000 visitants i a més de 850 expositors del sector natural i biològic d'àmbit internacional. La presentació ha estat tot un èxit i ja tenim molts importadors interessats”.

França és el segon país europeu, després d'Alemanya, amb un major consum de productes orgànics i NATEXPO, l'esdeveniment comercial de productes ecològics ‘B to B’ més atractiu de França, ha comptat amb visitants de diferents països, destacant el públic francès. La majoria ha estat un públic de perfil professional, especialment del sector del comerç minorista.

Els visitants que han passat aquests dies per l’estand de Mel Muria també han pogut provar les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (escollit Millor Producte BIO en l'edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

artMuria es distribueix a nivell europeu a països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o Regne Unit. Al continent asiàtic està present a Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.

La presentació oficial a Espanya de la nova gamma Muria Bio de mel ecològica crua i de pol·len tendre tindrà lloc el proper dia 10 de novembre, a les 12 del migdia, dins del marc de la propera Fira BioCultura, que se celebrarà a Madrid del 9 al 12 de novembre, (Estand número 67).

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x