Comunicats de premsa

Mel Muria llança una nova gamma de producte bio: mel ecològica crua i pol·len tendre

26/10/2017

Mel Muria, ha aprofitat la seva presència al Saló Internacional de productes biològics i naturals NATEXPO 2017, celebrada a París (França) del 22 al 24 d'octubre, pel llançament de la seva nova gamma de producte bio: mel crua ecològica cristal·litzada sense filtrar i pol·len tendre.

A través de la seva constant innovació, la família Muria ha presentat una edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica. El procés d'elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i el seu posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d'un treball artesanal s'omplen els pots de manera manual, donant com resultat una mel del tot cremosa.

Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l'entorn natural on les abelles realitzen el seu treball. Mel Muria recomana que el producte es conservi en refrigeració per mantenir el seu estat cremós.

La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es composa de vuit varietats: Romamí, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc.

El procés de producció del pol·len tendre, per la seva banda, consisteix en congelar i deshidratar fins a un nivell d'humitat en el qual el pol·len segueix mantenint tots els seus valors nutricionals, conservant alhora tot el sabor del pol·len fresc. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l'envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria: “per a nosaltres ha estat un honor poder presentar la nostra nova gamma bio a la fira comercial per a productes orgànics, ecològics i suplements alimentaris més important i més internacional de França, un esdeveniment que ha reunit a més de 12.000 visitants i a més de 850 expositors del sector natural i biològic d'àmbit internacional. La presentació ha estat tot un èxit i ja tenim molts importadors interessats”.

França és el segon país europeu, després d'Alemanya, amb un major consum de productes orgànics i NATEXPO, l'esdeveniment comercial de productes ecològics ‘B to B’ més atractiu de França, ha comptat amb visitants de diferents països, destacant el públic francès. La majoria ha estat un públic de perfil professional, especialment del sector del comerç minorista.

Els visitants que han passat aquests dies per l’estand de Mel Muria també han pogut provar les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (escollit Millor Producte BIO en l'edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

artMuria es distribueix a nivell europeu a països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o Regne Unit. Al continent asiàtic està present a Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.

La presentació oficial a Espanya de la nova gamma Muria Bio de mel ecològica crua i de pol·len tendre tindrà lloc el proper dia 10 de novembre, a les 12 del migdia, dins del marc de la propera Fira BioCultura, que se celebrarà a Madrid del 9 al 12 de novembre, (Estand número 67).

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Ramon Armengol és el nou president de  les cooperatives agràries europees
Ramon Armengol és el nou president de les cooperatives agràries europees 28/11/2019 Ramon Armengol és responsable de ramaderia i llet de la FCAC La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya expressa la satisfacció arran de l’elecció, per unanimitat, de Ramon Armengol...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x