Mel Muria, ha aprofitat la seva presència al Saló Internacional de productes biològics i naturals NATEXPO 2017, celebrada a París (França) del 22 al 24 d'octubre, pel llançament de la seva nova gamma de producte bio: mel crua ecològica cristal·litzada sense filtrar i pol·len tendre.
A través de la seva constant innovació, la família Muria ha presentat una edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica. El procés d'elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i el seu posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d'un treball artesanal s'omplen els pots de manera manual, donant com resultat una mel del tot cremosa.
Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l'entorn natural on les abelles realitzen el seu treball. Mel Muria recomana que el producte es conservi en refrigeració per mantenir el seu estat cremós.
La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es composa de vuit varietats: Romamí, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc.
El procés de producció del pol·len tendre, per la seva banda, consisteix en congelar i deshidratar fins a un nivell d'humitat en el qual el pol·len segueix mantenint tots els seus valors nutricionals, conservant alhora tot el sabor del pol·len fresc. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l'envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.
Segons Rafael Muria, president de Mel Muria: “per a nosaltres ha estat un honor poder presentar la nostra nova gamma bio a la fira comercial per a productes orgànics, ecològics i suplements alimentaris més important i més internacional de França, un esdeveniment que ha reunit a més de 12.000 visitants i a més de 850 expositors del sector natural i biològic d'àmbit internacional. La presentació ha estat tot un èxit i ja tenim molts importadors interessats”.
França és el segon país europeu, després d'Alemanya, amb un major consum de productes orgànics i NATEXPO, l'esdeveniment comercial de productes ecològics ‘B to B’ més atractiu de França, ha comptat amb visitants de diferents països, destacant el públic francès. La majoria ha estat un públic de perfil professional, especialment del sector del comerç minorista.
Els visitants que han passat aquests dies per l’estand de Mel Muria també han pogut provar les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (escollit Millor Producte BIO en l'edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.
artMuria es distribueix a nivell europeu a països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o Regne Unit. Al continent asiàtic està present a Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.
La presentació oficial a Espanya de la nova gamma Muria Bio de mel ecològica crua i de pol·len tendre tindrà lloc el proper dia 10 de novembre, a les 12 del migdia, dins del marc de la propera Fira BioCultura, que se celebrarà a Madrid del 9 al 12 de novembre, (Estand número 67).
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h