Comunicats de premsa

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

30/11/2017

Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català, proporcionant els productes de proximitat

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast...) específiques, i un compromís més gran amb l’entorn. Tot, gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda de productes ecològics i propers.

Llet Nostra ha editat un vídeo per a les seves xarxes socials on explica l’origen de la llet per fer els iogurts ecològics.

La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten en un envàs de vidre amb paquets de cartró de dues unitats.

Els tres nous productes disposen del segell de certificació ecològica de la Unió Europea i del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat pública de control encarregada d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics del país.
 

Més enllà del mercat, el compromís amb el sector

La introducció dels nous iogurts ecològics de llet de cabra a l’oferta de Llet Nostra respon a la voluntat de la marca d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català.

Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del suport per part de les seves cooperatives al sector primari afí, com és el de la llet de cabra. Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.
 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Segons les darreres dades, el 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, i va arribar als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària  Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, d’apicultura...), el 2016 van augmentar en un 5% les explotacions respecte de l’any anterior, fins a arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És, doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des de 2011. Actualment comercialitza 28,6 milions de litres de llet i factura 20,6 milions d’euros l’any.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el  Premi Vi Català del festival MOST
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el Premi Vi Català del festival MOST 18/11/2019 Ahir al vespre, l’auditori Municipal de Vilafranca del Penedès va acollir la gala d’entrega de premis de la 9a edició del MOST, el Festival Internacional del Vi i del Cava. El vídeo...
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any 15/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit avui amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, per estudiar les mesures que proposa el sector davant la caiguda...
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya 14/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la campanya 2019/20 se situarà en unes 33.000 tones d’oli, unes 12.000 tones superior a la nefasta collita anterior (+35%)....
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe 13/11/2019 L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus...
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials 13/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) fa un balanç de la campanya 2019-20 que situaria la collita d’arròs en unes 149.750 tones a Catalunya. Aquestes xifres suposen...
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x