Carregant web FCAC

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català, proporcionant els productes de proximitat

30/11/2017

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast...) específiques, i un compromís més gran amb l’entorn. Tot, gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda de productes ecològics i propers.

Llet Nostra ha editat un vídeo per a les seves xarxes socials on explica l’origen de la llet per fer els iogurts ecològics.

La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten en un envàs de vidre amb paquets de cartró de dues unitats.

Els tres nous productes disposen del segell de certificació ecològica de la Unió Europea i del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat pública de control encarregada d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics del país.
 

Més enllà del mercat, el compromís amb el sector

La introducció dels nous iogurts ecològics de llet de cabra a l’oferta de Llet Nostra respon a la voluntat de la marca d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català.

Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del suport per part de les seves cooperatives al sector primari afí, com és el de la llet de cabra. Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.
 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Segons les darreres dades, el 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, i va arribar als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària  Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, d’apicultura...), el 2016 van augmentar en un 5% les explotacions respecte de l’any anterior, fins a arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És, doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des de 2011. Actualment comercialitza 28,6 milions de litres de llet i factura 20,6 milions d’euros l’any.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya