Comunicats de premsa

La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels

07/02/2018

La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació Espanyola d’Apicultors, en el marc de les VI Jornades Apícoles, celebrades aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

Rafel Muria, president de Mel Muria i encarregat de recollir el guardó, ha destacat que “aquest premi té per a nosaltres un significat especial tant per la representativitat de qui l'atorga, l’Associació Espanyola d’Apicultors, com pel reconeixement que comporta a la qualitat de les nostres mels”. Segons Muria, “participar en aquest concurs requereix complir uns requisits exigents. Per això, aconseguir el primer premi en la categoria de ‘Mels fosques’ ens omple de satisfacció i recolza la bona feina que realitzem a Mel Muria”.

Cal remarcar que al Concurs Nacional de Mels només poden presentar-s’hi apicultors de forma individual o associada que compleixin la normativa de qualitat vigent sobre la mel. A més, una de les exigències per participar en el Concurs és que la mel sigui de la collita de la darrera campanya i amb origen al territori espanyol. La mel de bruc ecològica de Muria BIO, guanyadora del primer premi de ‘Mels fosques’, va competir en el concurs amb més de seixanta marques de mel de tot l'estat espanyol i es van atorgar premis a les següents categories: mels clares, mels ambre i mels fosques.

La mel de bruc és una de les 11 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso (cap d’ase), taronger, acàcia i romaní.

La gamma de mels Muria BIO es complementa amb una col·lecció de Xarops i suplements alimentaris/ Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO a l'edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

 

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles de molt alta qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronja, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i presentacions de luxe.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya
Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya 23/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza la XXXV Assemblea General el pròxim divendres, 25 de maig, a Bordils (Gironès). Està prevista l’assistència d’unes 250...
La collita d’ametlla cau un 9% a Catalunya
La collita d’ametlla cau un 9% a Catalunya 18/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un descens del 8,8% en la producció d’ametlla, que se situaria en les 4.407 tones front les 4.832 tones de la campanya anterior....
Jornada Intercomarcal sobre cultius herbacis organitzada per ActelGrup, la Cooperativa d’Almacelles i l’IRTA
Jornada Intercomarcal sobre cultius herbacis organitzada per ActelGrup, la Cooperativa d’Almacelles i l’IRTA 17/05/2018 Més dos-cents agricultors i tècnics han participat en la XVII edició de la jornada enfocada al cultiu d’herbacis. En aquesta edició, s’han abordat diferents temàtiques sobre el...
La FCAC valora en positiu el Pla d’Acció contra la crisi de la fruita dolça
La FCAC valora en positiu el Pla d’Acció contra la crisi de la fruita dolça 16/05/2018 La Federació de Cooperatives valora positivament el Pla d’Acció de la Fruita Dolça a Catalunya, presentat per el Departament d’Agricultura, perquè s’adequa a les necessitats del sector....
Cellers Unió presenta el nou Perlat Blanc
Cellers Unió presenta el nou Perlat Blanc 15/05/2018 La família de vins Perlat – amb Denominació d’Origen Montsant- creix amb la incorporació del nou Perlat blanc. Aquest vi, que va ser presentat en societat a la 23a Fira del Vi de Falset,...
Davallada de l’11% en la collita de fruita de pinyol
Davallada de l’11% en la collita de fruita de pinyol 15/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un descens de l'11,31% en la producció de fruita de pinyol (préssec, paraguaià, pavia, nectarina, albercoc i pruna). La...
Les cooperatives ramaderes presenten un projecte per millorar la gestió conjunta dels purins
Les cooperatives ramaderes presenten un projecte per millorar la gestió conjunta dels purins 08/05/2018 Les principals cooperatives ramaderes catalanes participen en un projecte d’innovació que pretén aconseguir una fertilització més acurada, basada en una millora la gestió de les dejeccions...
La VII Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles finalitza a Narbona posant especial atenció amb les joves generacions i l’intercanvi comercial
La VII Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles finalitza a Narbona posant especial atenció amb les joves generacions i l’intercanvi comercial 08/05/2018 Entre el 22 i el 24 d’abril es va realitzar la setena edició del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles a la ciutat de Narbona, a França, organitzat per la Cooperativa Vinadeis. CEVIPE,...
FCAC considera negativa i poc ambiciosa la proposta de pressupost de la UE
FCAC considera negativa i poc ambiciosa la proposta de pressupost de la UE 03/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) considera negativa i decebedora la proposta de pressupost de la UE per al període 2021-2027 presentada ahir, 2 de maig, pel president de...
La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018
La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018 30/04/2018 La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha visitat la capital francesa, París, per recollir el Premi Gourmet d'Or a la 16a edició del Concurs Internacional AVPA París 2018...
Ramon Armengol elegit vicepresident de la COGECA
Ramon Armengol elegit vicepresident de la COGECA 26/04/2018 Ramon Armengol, representant de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, ha estat elegit vicepresident de la COGECA, l’organització que representa les cooperatives agroalimentàries de la...
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi”
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi” 19/04/2018 Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès,...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x