Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, destinada al Canal Horeca.
L’edició d’enguany de la fira gastronòmica, celebrada a Girona del 18 al 20 de novembre, ha comptat amb 250 empreses expositores i ha batut récords de participació amb més de 25.000 visitants. artMuria ha estat una de les marques més admirades i fins al seu estand s’hi han apropat personalitats com el President de la Generalitat, Quim Torra, o la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.
Durant les dues jornades de fira, el xef de Mel Muria, Rafel Muria, conegut al món gastronòmic com el ‘Xef de la Mel’ i sisena generació de la família Muria, va realitzar diversos showcookings que van atreure a molta gent a l’estand d’artMuria: molts visitants i cuiners professionals van apropar-se per descobrir la seva singular aposta per la innovació en l’alta cuina i la cerca de noves dimensions gastronòmiques i de contrastos amb la mel als seus plats.
Rafel Muria també va actuar com a ambaixador de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, composada per de cinc varietats de mel convencional, cinc de biològiques i cinc en format específic pel Canal Horeca (Farigola, Eucaliptus, Taronger, Mil Flors i Romaní). La col·lecció també compta amb paquets individuals de bresca i pots de pol·len fresc.
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel d'altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que a dia d’avui exporta a més de 15 països.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h