Carregant web FCAC

Una vegada més, les mels de luxe d’aquesta empresa apícola familiar traspassen fronteres amb aquest nou premi internacional

Nous reconeixements per artMuria en els London International Honey Award LIHA 2019

06/05/2019

Si tenim en compte que El Perelló (Tarragona) està considerat como el ‘poble de la mel’, i tot un referent del sector de l’apicultura a nivell nacional, l’èxit dels seus productes no haurien de ser notícia. Però hi ha una empresa que pel seu esforç, tenacitat i per la seva constant innovació destaca també a nivell internacional.

Diverses varietats de las mels de luxe artMuria de l’empresa apícola regentada per la família Muria des de 1810, han aconseguit un nou reconeixement fora de les nostres fronteres. La primera edició dels London International Honey Award (LIHA) 2019 ha premiat amb una medalla d’or la varietat d’Alta Muntanya i amb respectives medalles de plata les varietats de Romaní i Bosc de la seva col·lecció més glamurosa.

Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “Estem molt orgullosos de que la nostra feina se vegi reconeguda a nivell internacional i que els nostres productes destaquin entre centenars de mels procedents d’arreu del món”.

El premi promou les mels de qualitat superior i és indispensable que siguin mels amb marca pròpia, no a granel. El jurat realitza un tast a cegues i evalua cada varietat de mel presentada.

El certàmen londinenc també té un apartat de disseny, en el que es premien les millors estratègies de màrqueting seguides per les diferents empreses que es presenten al concurs i que confirmen la superioritat dels seus productes.

En aquesta secció el jurat també ha premiat amb la medalla de plata el disseny de packaging del nou estoig individual de mel de Taronger con Safrà “Tresor Aromàtic”, de la col·lecció artMuria Luxury Innova, llançat de manera recent al mercat.

Sobre artMuria

Totes les col·leccions d’artMuria, disponibles en tendes especialitzades i gourmet, al Canal Horeca i a través d’Internet, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.

En l’actualitat artMuria s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtics com Harrods (Londres), Printemps (França) o Globus (Suïssa).

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya