Comunicats de premsa

Una vegada més, les mels de luxe d’aquesta empresa apícola familiar traspassen fronteres amb aquest nou premi internacional

Nous reconeixements per artMuria en els London International Honey Award LIHA 2019

06/05/2019

Si tenim en compte que El Perelló (Tarragona) està considerat como el ‘poble de la mel’, i tot un referent del sector de l’apicultura a nivell nacional, l’èxit dels seus productes no haurien de ser notícia. Però hi ha una empresa que pel seu esforç, tenacitat i per la seva constant innovació destaca també a nivell internacional.

Diverses varietats de las mels de luxe artMuria de l’empresa apícola regentada per la família Muria des de 1810, han aconseguit un nou reconeixement fora de les nostres fronteres. La primera edició dels London International Honey Award (LIHA) 2019 ha premiat amb una medalla d’or la varietat d’Alta Muntanya i amb respectives medalles de plata les varietats de Romaní i Bosc de la seva col·lecció més glamurosa.

Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “Estem molt orgullosos de que la nostra feina se vegi reconeguda a nivell internacional i que els nostres productes destaquin entre centenars de mels procedents d’arreu del món”.

El premi promou les mels de qualitat superior i és indispensable que siguin mels amb marca pròpia, no a granel. El jurat realitza un tast a cegues i evalua cada varietat de mel presentada.

El certàmen londinenc també té un apartat de disseny, en el que es premien les millors estratègies de màrqueting seguides per les diferents empreses que es presenten al concurs i que confirmen la superioritat dels seus productes.

En aquesta secció el jurat també ha premiat amb la medalla de plata el disseny de packaging del nou estoig individual de mel de Taronger con Safrà “Tresor Aromàtic”, de la col·lecció artMuria Luxury Innova, llançat de manera recent al mercat.

Sobre artMuria

Totes les col·leccions d’artMuria, disponibles en tendes especialitzades i gourmet, al Canal Horeca i a través d’Internet, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.

En l’actualitat artMuria s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtics com Harrods (Londres), Printemps (França) o Globus (Suïssa).

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica presenten candidatura a les eleccions del CCPAE del 4 de juny
Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica presenten candidatura a les eleccions del CCPAE del 4 de juny 23/05/2019 Unió de Pagesos, juntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per l’Agricultura Ecològica...
El Masroig, IX Fira del Vi Solidari 2019
El Masroig, IX Fira del Vi Solidari 2019 23/05/2019   - Cinc cellers del Masroig aporten el seu vi a l’Obra Social Sant Joan de Déu per aconseguir fons per a la recerca en càncer infantil. - La cantant i actriu Núria Feliu, el cantautor Pau...
La FCAC es reuneix amb candidats dels diferents partits polítics per defensar  les propostes del sector agroalimentari
La FCAC es reuneix amb candidats dels diferents partits polítics per defensar les propostes del sector agroalimentari 22/05/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut trobades, aquestes últimes setmanes, amb candidats de les diferents forces polítiques que es presenten a les eleccions al...
AGROCAT amplia la seva planta de fabricació de pinsos a Sant Fruitós de Bages
AGROCAT amplia la seva planta de fabricació de pinsos a Sant Fruitós de Bages 22/05/2019 L'Agropecuària Catalana SCCL, AGROCAT, ha inaugurat aquest dissabte 18 de maig l'ampliació de la planta de fabricació de pinsos, situada a Sant Fruitós de Bages. Amb una inversió de 10...
Les cooperatives agràries catalanes gaudeixen de bona salut
Les cooperatives agràries catalanes gaudeixen de bona salut 17/05/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha presentat el nou quadre de comandament Dashboard.coop sobre l’evolució del sector en els últims 6 anys en el marc de la XXXVI...
Coselva presenta el nou licor d’avellana
Coselva presenta el nou licor d’avellana 16/05/2019 La cooperativa Coselva ha tret al mercat el licor d’avellana de la mà de l’empresa Bodegas y Destilerías Lehmann. Es tracta de la nova aposta de la cooperativa de la Selva del Camp per...
Borges Agricultural & Industrial Nuts i la Cooperativa d’Ivars signen un acord de cooperació vertical pel desenvolupament del cultiu de pistatxos entre els seus associats
Borges Agricultural & Industrial Nuts i la Cooperativa d’Ivars signen un acord de cooperació vertical pel desenvolupament del cultiu de pistatxos entre els seus associats 15/05/2019 La Cooperativa d’Ivars i Borges Agricultural & Industrial Nuts (BAIN) han signat un conveni de cooperació vertical per a la impulsió del conreu de pistatxos en finques de socis de la...
Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya
Assemblea General de les cooperatives agràries de Catalunya 15/05/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza la XXXVI Assemblea General el pròxim divendres, 17 de maig, a Santa Bàrbara (Montsià). El president de la Generalitat, Quim...
Després dels iogurts i els gelats, La Fageda aposta per les melmelades
Després dels iogurts i els gelats, La Fageda aposta per les melmelades 15/05/2019 L’obrador funciona al mateix temps com un espai de treball i terapèutic on 30 persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental hi troben feina o ocupació La Fageda llança aquesta...
Candidatures a les eleccions del CCPAE del 4 de juny
Candidatures a les eleccions del CCPAE del 4 de juny 10/05/2019 Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per l’Agricultura Ecològica presentaran candidatures...
Cellers Unió elabora un Vimblanc amb Pedro Ximénez
Cellers Unió elabora un Vimblanc amb Pedro Ximénez 06/05/2019 Dins la seva estratègia de recuperar la tradició vinícola de casa nostra, Cellers Unió presenta el seu nou Vimblanc elaborat amb Pedro Ximénez. Es tracta d’una petita producció elaborada al...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x