Comunicats de premsa

Una vegada més, les mels de luxe d’aquesta empresa apícola familiar traspassen fronteres amb aquest nou premi internacional

Nous reconeixements per artMuria en els London International Honey Award LIHA 2019

06/05/2019

Si tenim en compte que El Perelló (Tarragona) està considerat como el ‘poble de la mel’, i tot un referent del sector de l’apicultura a nivell nacional, l’èxit dels seus productes no haurien de ser notícia. Però hi ha una empresa que pel seu esforç, tenacitat i per la seva constant innovació destaca també a nivell internacional.

Diverses varietats de las mels de luxe artMuria de l’empresa apícola regentada per la família Muria des de 1810, han aconseguit un nou reconeixement fora de les nostres fronteres. La primera edició dels London International Honey Award (LIHA) 2019 ha premiat amb una medalla d’or la varietat d’Alta Muntanya i amb respectives medalles de plata les varietats de Romaní i Bosc de la seva col·lecció més glamurosa.

Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “Estem molt orgullosos de que la nostra feina se vegi reconeguda a nivell internacional i que els nostres productes destaquin entre centenars de mels procedents d’arreu del món”.

El premi promou les mels de qualitat superior i és indispensable que siguin mels amb marca pròpia, no a granel. El jurat realitza un tast a cegues i evalua cada varietat de mel presentada.

El certàmen londinenc també té un apartat de disseny, en el que es premien les millors estratègies de màrqueting seguides per les diferents empreses que es presenten al concurs i que confirmen la superioritat dels seus productes.

En aquesta secció el jurat també ha premiat amb la medalla de plata el disseny de packaging del nou estoig individual de mel de Taronger con Safrà “Tresor Aromàtic”, de la col·lecció artMuria Luxury Innova, llançat de manera recent al mercat.

Sobre artMuria

Totes les col·leccions d’artMuria, disponibles en tendes especialitzades i gourmet, al Canal Horeca i a través d’Internet, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.

En l’actualitat artMuria s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtics com Harrods (Londres), Printemps (França) o Globus (Suïssa).

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x