Comunicats de premsa

Les novedoses bresques individuals és el producte que ha generat més expectació entre els visitants de l’event, celebrat a IFEMA (Madrid), els dies 6 i 7 de juny

La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia

14/06/2019

Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid).

Organic Food Iberia és la nova i emocionant fira professional i internacional dedicada a promoure les indústries alimentària i vinícola, ecològiques, entre els principals compradors de productes ecològics de la Península Ibèrica i de la resta d'Europa. Aquesta primera edició ha aconseguit reunir 145 marques de productes ecològics en aquest esdeveniment educatiu, de negocis i de networking.

Aquesta primera edició de la Organic Food Iberia ha estat la primera oportunitat per crear sinergies internacionals des d'Espanya, on s'ha posat en valor la riquesa i la qualitat dels productes ecològics espanyols.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “La fira s'ha celebrat a Madrid per la tendència a l'alça que hi ha al mercat espanyol sobre el sector ecològic. En altres països europeus el consum de productes ecològics és molt més elevat que aquí. En anys anteriors hem assistit a fires internacionals com la Nordic Organic Food / Natural a Mälmo (Suècia) o la Natural & Organic Products de Londres (Regne Unit). Afortunadament, les empreses i els consumidors espanyols cada vegada estan més conscienciats sobre el consum de productes bio".

Tota la gamma de productes ecològics Muria BIO, tots ells pertanyents al Canal Horeca, han tingut molt èxit a Organic Food Iberia. Els guardons internacionals, rebuts en els últims mesos, com el Premi Biolmiel (Itàlia) o el Concurs Hispà Luso (Lleó), han atret a l’estand de Muria BIO a molts distribuïdors, que han volgut apropar-se per conèixer de primera mà la gran quantitat de varietats de mel ecològica que comercialitza la companyia i les seves darreres novetats.

D'entre elles han destacat les noves bresques individuals (Romaní i Taronger), comercialitzades en dues mides de 200 i 500 grams, que han generat molta expectació. Aquest producte està molt ben valorat dins el sector ecològic, ja que per la seva manipulació mínima conserva totes les propietats del rusc, directament de la natura.

El passat cap de setmana Mel Muria també ha participat amb èxit amb la seva gamma ecològica Muria BIO a Bioterra Irún per recolzar als seus distribuïdors i per potenciar la imatge de marca.

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la seva marca Muria BIO el 2016 i ja s’ha posicionat com una de les marques líders del sector tant a nivell nacional com internacional.

La qualitat de les seves mels ecològiques està avalada pels nombrosos guardons rebuts el darrer any com el Reconeixement COOPCAT per la seva contribució a la societat, el cooperativisme i el saber fer, traslladant els principis i valors cooperatius a la vida diària; Premi a la Internacionalització (Premis Cambra de Tortosa); 2a Millor Mel del IX Congrés Nacional d'Apicultura; Premi 31a edició Premis PIMEC a l'empresa més competitiva de Catalunya; Premi Internacional Great Taste; III Concurs Nacional de Mels (Associació Espanyola d'Apicultors) o el 33è Concurs de la Mel Firabril del Perelló (Tarragona); 2 medalles d’or i 1 de plata Premi Biolmiel 2018 (Itàlia) i 2ª i 3ª classificació categoria Mels Clares Premi I Concurso Hispano-Luso de Mieles Ecológicas (Lleó).

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x