Comunicats de premsa

Les novedoses bresques individuals és el producte que ha generat més expectació entre els visitants de l’event, celebrat a IFEMA (Madrid), els dies 6 i 7 de juny

La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia

14/06/2019

Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid).

Organic Food Iberia és la nova i emocionant fira professional i internacional dedicada a promoure les indústries alimentària i vinícola, ecològiques, entre els principals compradors de productes ecològics de la Península Ibèrica i de la resta d'Europa. Aquesta primera edició ha aconseguit reunir 145 marques de productes ecològics en aquest esdeveniment educatiu, de negocis i de networking.

Aquesta primera edició de la Organic Food Iberia ha estat la primera oportunitat per crear sinergies internacionals des d'Espanya, on s'ha posat en valor la riquesa i la qualitat dels productes ecològics espanyols.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “La fira s'ha celebrat a Madrid per la tendència a l'alça que hi ha al mercat espanyol sobre el sector ecològic. En altres països europeus el consum de productes ecològics és molt més elevat que aquí. En anys anteriors hem assistit a fires internacionals com la Nordic Organic Food / Natural a Mälmo (Suècia) o la Natural & Organic Products de Londres (Regne Unit). Afortunadament, les empreses i els consumidors espanyols cada vegada estan més conscienciats sobre el consum de productes bio".

Tota la gamma de productes ecològics Muria BIO, tots ells pertanyents al Canal Horeca, han tingut molt èxit a Organic Food Iberia. Els guardons internacionals, rebuts en els últims mesos, com el Premi Biolmiel (Itàlia) o el Concurs Hispà Luso (Lleó), han atret a l’estand de Muria BIO a molts distribuïdors, que han volgut apropar-se per conèixer de primera mà la gran quantitat de varietats de mel ecològica que comercialitza la companyia i les seves darreres novetats.

D'entre elles han destacat les noves bresques individuals (Romaní i Taronger), comercialitzades en dues mides de 200 i 500 grams, que han generat molta expectació. Aquest producte està molt ben valorat dins el sector ecològic, ja que per la seva manipulació mínima conserva totes les propietats del rusc, directament de la natura.

El passat cap de setmana Mel Muria també ha participat amb èxit amb la seva gamma ecològica Muria BIO a Bioterra Irún per recolzar als seus distribuïdors i per potenciar la imatge de marca.

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la seva marca Muria BIO el 2016 i ja s’ha posicionat com una de les marques líders del sector tant a nivell nacional com internacional.

La qualitat de les seves mels ecològiques està avalada pels nombrosos guardons rebuts el darrer any com el Reconeixement COOPCAT per la seva contribució a la societat, el cooperativisme i el saber fer, traslladant els principis i valors cooperatius a la vida diària; Premi a la Internacionalització (Premis Cambra de Tortosa); 2a Millor Mel del IX Congrés Nacional d'Apicultura; Premi 31a edició Premis PIMEC a l'empresa més competitiva de Catalunya; Premi Internacional Great Taste; III Concurs Nacional de Mels (Associació Espanyola d'Apicultors) o el 33è Concurs de la Mel Firabril del Perelló (Tarragona); 2 medalles d’or i 1 de plata Premi Biolmiel 2018 (Itàlia) i 2ª i 3ª classificació categoria Mels Clares Premi I Concurso Hispano-Luso de Mieles Ecológicas (Lleó).

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST 12/06/2019 Set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones, avalen la festa de referència del món vinícola tarragoní   Vinitfest 2019 Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de...
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació 07/06/2019 Les 194 cooperatives agràries catalanes aporten el 35% de la Producció Final Agrària La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la presentació, avui 7...
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project” 05/06/2019 L’empresa perellonenca Mel Muria s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x