L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.
L’acte d’entrega del reconeixement va tenir lloc ahir al vespre, a la seu de Mel Muria a El Perelló (Tarragona), amb la presència d’una setantena de persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i diverses autoritats territorials: la Sra. Mª Cinta Llaó, Alcaldesa del Perelló i la resta del consistori, el Sr. Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, el Sr. Àngel Xifré, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Tarragona, el Sr. Ferran Grau, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), el Sr. Francesc Faiges, President de la Cambra de Comerç de Tortosa, el vicepresident de la Cambra i tots el membres del plenari i el Sr. Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona.
La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, va fer entrega a Rafel Muria, president d’artMuria, del guardó “Diamant de l’Excel·lència” com a reconeixement a una llarga trajectòria dins del sector alimentari, pel seu ardu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria, un producte posicionat entre les grans marques d’Alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments Gourmet d’arreu del món.
La presidenta executiva de Luxury Spain, Cristina Martín Blasi, va destacar que “artMuria és l’única empresa apícola que pertany a la nostra Associació. Una empresa amb més de dos-cents anys de trajectòria, de gran innovació i excel·lència, que a més d’un producte altíssima qualitat ofereix viure una experiència sensorial inigualable”.
L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.
Durant l’acte, Xavier Pallarès, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, va posar de relleu que “artMuria és l’exemple d’una empresa familiar que ha aconseguit situar les Terres de l’Ebre al món”.
L’esdeveniment també va comptar amb la presència del president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, que va indicar que “és una gran satisfacció tenir empreses d’aquesta qualitat i excel·lència ubicades al nostre territori, que poden ser petites però que pel seu afany de superació i innovació poden arribar a ser tot un referent”.
Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), assistent a l’acte, va posar en valor “la capacitat d’artMuria per oferir als consumidors un producte de qualitat i tot un món de sensacions”.
Els assistents a l’esdeveniment, van tenir el plaer de degustar un tast de les excel·lències culinàries del xef de la mel, Rafel Muria i de rebre l’obsequi d’un estoig de la varietat de mel de taronger amb safrà de la col·lecció artMuria Luxury Innova, guardonada amb tres estrelles als premis londinencs Great Taste 2019. Aprofitant l’avinentesa, artMuria va fer la presentació en primícia d’un nou producte exclusiu, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi i pertanyents a Luxury Spain.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h