Carregant web FCAC

artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe

L’acte va tenir lloc ahir, a la seu de Mel Muria, amb la presència d’autoritats territorials i les principals responsables de Luxury Spain, la Princesa Béatrice d’Orléans i Cristina Martín Blasi

13/11/2019

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

L’acte d’entrega del reconeixement va tenir lloc ahir al vespre, a la seu de Mel Muria a El Perelló (Tarragona), amb la presència d’una setantena de persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i diverses autoritats territorials: la Sra. Mª Cinta Llaó, Alcaldesa del Perelló i la resta del consistori, el Sr. Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, el Sr. Àngel Xifré, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Tarragona, el Sr. Ferran Grau, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), el Sr. Francesc Faiges, President de la Cambra de Comerç de Tortosa, el vicepresident de la Cambra i tots el membres del plenari i el Sr. Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona.

La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, va fer entrega a Rafel Muria, president d’artMuria, del guardó “Diamant de l’Excel·lència” com a reconeixement a una llarga trajectòria dins del sector alimentari, pel seu ardu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria, un producte posicionat entre les grans marques d’Alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments Gourmet d’arreu del món.

La presidenta executiva de Luxury Spain, Cristina Martín Blasi, va destacar que “artMuria és l’única empresa apícola que pertany a la nostra Associació. Una empresa amb més de dos-cents anys de trajectòria, de gran innovació i excel·lència, que a més d’un producte altíssima qualitat ofereix viure una experiència sensorial inigualable”.

L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.

Durant l’acte, Xavier Pallarès, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, va posar de relleu que “artMuria és l’exemple d’una empresa familiar que ha aconseguit situar les Terres de l’Ebre al món”.

L’esdeveniment també va comptar amb la presència del president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, que va indicar que “és una gran satisfacció tenir empreses d’aquesta qualitat i excel·lència ubicades al nostre territori, que poden ser petites però que pel seu afany de superació i innovació poden arribar a ser tot un referent”.

Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), assistent a l’acte, va posar en valor “la capacitat d’artMuria per oferir als consumidors un producte de qualitat i tot un món de sensacions”.

Els assistents a l’esdeveniment, van tenir el plaer de degustar un tast de les excel·lències culinàries del xef de la mel, Rafel Muria i de rebre l’obsequi d’un estoig de la varietat de mel de taronger amb safrà de la col·lecció artMuria Luxury Innova, guardonada amb tres estrelles als premis londinencs Great Taste 2019. Aprofitant l’avinentesa, artMuria va fer la presentació en primícia d’un nou producte exclusiu, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi i pertanyents a Luxury Spain.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya