Dissabte, 4 d'octubre, la Cooperativa Sant Isidre de Bellcaire d’Urgell celebra el Centenari de la seva fundació en un acte que presidirà el conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí. També està prevista l’assistència de representants de l’Administració i el sector, a més d’un miler de socis de la cooperativa.
La cooperativa de Bellcaire és capdavantera a Catalunya en la producció de pinso per a bestiar. Aglutina uns 3.000 socis, ubicats en un centenar de quilòmetres a la rodona. A més de l’elaboració de pinso, la cooperativa presta als seus socis tots els serveis vinculats amb l’activitat agrícola i ramadera, i té oberts una secció de crèdit i un forn de pa.
Junt amb l’activitat pinsaire, la cooperativa de Bellcaire és una de les sòcies fundadores de la cooperativa de segon grau Transalfals, dedicada a la comercialització d’alfals, i també forma part de les cooperatives de segon grau ActelGrup i Cotecnica.
Entre les activitats previstes per a la commemoració del Centenari s’inclou un homenatge als antics presidents de la cooperativa i un dinar de germanor per a tots els assistents.
MÉS INFORMACIÓ
DATA: Dissabte 4 d’octubre
HORA: 13.45 h (atenció premsa)
LLOC: Pavelló Poliesportiu de Bellcaire d’Urgell (Afores, s/n)
PROGRAMA
A la cooperativa:
13.30 h | Signatura del conseller Pelegrí al Llibre d’Honor de la cooperativa
Al pavelló poliesportiu:
13.45 h | Atenció a la Premsa
14 h | Acte de Commemoració del Centenari de la Cooperativa:
Parlaments de benvinguda
Dinar i tallada del pastís commemoratiu
Reconeixement als antics presidents de la Cooperativa
Cloenda de l’acte pel conseller d’Agricultura
16.30 h | Concert amb la banda de jazz “La Vella Dixieland”
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h