Carregant web FCAC

Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum, or líquid

Silvaurum és un Oli d’Oliva de qualitat superior, de varietat arbequina i amb DOP Siurana, pertanyent al Canal Horeca i elaborat per la Cooperativa tarragonina L’Avellanera

28/10/2020

Silvaurum és un Oli d’Oliva Verge Extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera, al municipi de La Selva del Camp (Tarragona), la localitat amb més tradició avellanera i d’oli de la comarca del Baix Camp.

Les més de 400 hectàrees d’olivera, ubicades en una zona privilegiada de cultiu agroambiental, donen lloc a una producció superior a les 800 tones d’oliva de la varietat arbequina l’any.

Silvaurum, or líquid

Perquè la qualitat d'oli d’oliva obtinguda respongui als estàndards de màxima qualitat la firma Silvaurum posa tota la cura en cadascuna de les fases del procés productiu, des de les primeres fases de cultiu fins a l’envasat, cuidant també la recol·lecció, el transport, la separació de les fulles, el rentat de l’oliva, la trituració, l’extracció de l’oli i l’emmagatzematge.

La recol·lecció es realitza en el moment òptim de maduració per obtenir un fruit de gran qualitat. La mòlta es realitza a les poques hores amb extracció en fred per aconseguir un oli verge extra d'alta qualitat i s’obté un oli monovarietal d’arbequina amb DOP Siurana. Un oli de sabor suau dolç i d’aroma afruitat, molt agradable al paladar i amb unes característiques organolèptiques i una qualitat excepcionals.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum es comercialitza en tres formats diferents: 250 cl., 500 cl. i 750 cl. amb uns PVPR de 2,50 €, 4 € i 5,75 €, respectivament.

Sobre L’Avellanera

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels pagesos i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat.

L’entitat, pertanyent a la FCAC (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya), comercialitza diferents varietats de fruits secs, des de l’avellana i l’ametlla autòctones del territori fins  a d’altres més exòtics i elabora l’Oli d’Oliva Verge Extra amb DO Siurana Silvaurum.

Al llarg de tots aquests anys, els diferents responsables de L’Avellanera han sabut unir les tècniques tradicionals de la zona amb les tecnologies més avançades per oferir un producte que combina els sabors d’abans i les exigències de qualitat més avantguardistes.

 

Font: L'Avellanera i Secció de Crèdit, SCCL

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya