Comunicats de premsa

La Fageda promou les melmelades amb un web vintage

14/11/2014

Es presenta el nou web de melmelades a la Fira Orígens d’Olot junt amb les noves varietats que constitueixen les tres famílies de maridatges

La Fageda consolida el projecte de melmelades amb el llançament del nou web www.maridatges.cat, que ofereix al consumidor propostes per descobrir noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura.

Quan l'any 2012 La Fageda engega el projecte d'horticultura i elaboració de conserves, el primer fet evident era que, de melmelades, els supermercats n’estaven plens. N’hi havia de totes les marques, mides i gustos. Era per tant necessari trobar la manera de diferenciar-se, tal i com ja havia passat 20 anys enrere quan va sortir al mercat el “iogurt de granja”. Per aquest motiu La Fageda, després d'explorar el mercat, decideix apostar per la idea de “maridatges”, oferint al consumidor la possibilitat de fer combinacions de melmelades amb diferents plats. Tanmateix, es decideix adquirir els dominis respectius.

La nova aplicació www.maridatges.cat neix amb l'objectiu de reforçar la idea dels maridatges, facilitant que el consumidor consulti propostes de maridatges amb melmelades La Fageda i també que comparteixi amb la comunitat les seves pròpies creacions. Per tal d'incentivar la participació dels usuaris en el web, La Fageda organitza el concurs "Proposa el teu maridatge ideal", que repartirà 22 premis entre tots els participants: un vol en globus amb Vol de Coloms, 11 àpats dobles als restaurants del grup Cuina Volcànica i 10 lots de melmelades.

El web, que també incorpora un buscador de botigues que facilita al consumidor trobar-ne les diferents referències al territori, es presentarà aquest cap de setmana en el marc de la fira agroalimentària Orígens d'Olot, on també es donaran a conèixer les noves varietats de  melmelades: de porro, de llimona amb anet, de chutney de tomàquet i de nectarina amb clau i canyella. En total sumen 12 varietats agrupades en tres famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos i una tercera amb esmorzars

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. La seva cocció curta dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

La Fageda és cofundadora i forma part de Clade, grup empresarial cooperatiu, i de l’associació de Centres Especials de Treball Sinergrup.

Font: La Fageda
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària 20/01/2020 La Norma internacional ISO 22000:2005, concedida per l’empresa AENOR Internacional, ha estat lliurada al celler de Sant Jaume dels Domenys en un acte presidit pel Sr. Josep Vidal i Fàbrega,...
Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x