Sistemas de gestió de la innocuïtat dels aliments segons FSSC 22000
- Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments (SGIA) segons FSSC 22000.
- Norma ISO 22000 (I). Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- Norma ISO 22000 (II). Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- ISO/TS 220002-1: PPR per a la seguretat alimentària. Part 1: Fabricació d’aliments.
- Food Defense i Food Fraud en FSSC 22000.
- Gestió d’al·lèrgenes i altres requisits addicionals de FSSC 22000.
Auditories segons FSSC 22000
- La normalització.
- Principals aspectes que reuneixen les auditories d’una SGIA segons FSSC 22000.
- Programa d’auditoria: desenvolupament i execució.
- Auditoria de camp a un SGIA segons FSSC 22000.
- Comunicació i tractament de resultats.
- Perfil d’un auditor SGIA segons FSSC 22000.
- Professionals de la indústria alimentària que estiguin interessats en conèixer els requisits exigits per l’última versió de l’esquema FSSC 22000.
- Membres de l’equip d’innocuïtat, com són els responsables de qualitat, innocuïtat i producció d’empreses alimentàries.
- Directius d’empreses alimentàries.
- Consultors i assessors especialitzats en seguretat alimentària.
- Conèixer i analitzar els requisits de l’esquema FSSC 22000 en la seva versió 6.
- Ajudar a l'empresa amb la implantació d’un sistema de gestió de la innocuïtat alimentària basat en l’esquema FSSC 22000.
- Realitzar auditories internes del sistema de gestió de la innocuïtat alimentària basat en FSSC 22000 en empreses alimentàries.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.