- Evolució i procés de certificació de GLOBALGAP.
- Opcions de certificació GLOBALGAP.
- Requisits exigits a inspectors i auditors.
- Punts de control i criteris de compliment per a fruites i hortalisses.
- Anàlisi de les seccions relacions amb els punts de control a F&H (I) .
- Anàlisi de les seccions relacions amb els punts de control a F&H (II).
- Directors d’explotacions agropecuàries.
- Membres de l’equip d’innocuïtat: responsables de qualitat, innocuïtat i producció.
- Auditors.
- Consultors.
- Conèixer l’entitat GLOBALGAP i la seva estructura.
- Integrar la seguretat alimentària com un element més de l’activitat de l’empresa.
- Aprofundir en el contingut del reglament general de GLOBALGAP.
- Aprofundir en el coneixement dels requisits de l’estàndard GLOBALGAP en la seva última versió pel sector de fruites i hortalisses.
- Entendre el procés de certificació i les opcions de certificació que disposen els productors de fruites i hortalisses.
- Definir l’abast de certificació d’una empresa.
- Conèixer els requisits a complir pels inspectors i auditors que desitgin realitzar auditories de certificació conforme l’estàndard GLOBALGAP.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.