Carregant web FCAC

Aula de formació - PARTICULARS

Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000: 2018

Preu: 320€ (220,00€ bonificables)
Durada: 30 hores
Idioma: Castellà
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
  • Evolució de la norma ISO 22000, sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
  • Context de l’organització i lideratge d’un SGIA.
  • Planificació del sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
  • Gestió dels recursos - recolzament del SGIA.
  • Requisits per a la realització de productes innocus - operació.
  • Avaluació de l’acompliment i millora del SGIA.
  • Professionals del sector agroalimentari, responsables de qualitat i seguretat alimentària, responsables de producció o processos i personal tècnic relacionats amb aquest sector, que vulguin conèixer detalladament els requisits de la Norma ISO 22000, versió 2018.
  • Empreses agroalimentàries, incloent proveïdors, empreses de processament d’aliments o empreses que envasin productes alimentaris per a la seva comercialització, que estiguin interessats en certificar-se sota aquest estàndard i que vulguin conèixer tots els requisits que són necessaris per a obtenir la certificació.
  • Familiaritzar-se amb les definicions, estructura i aspectes rellevants de la Norma ISO 22000:2018.
  • Conèixer els principis amb els què es basa la gestió de la innocuïtat alimentària i saber identificar-los.
  • Identificar els requisits establerts per la Norma ISO 22000:2018.
  • Conèixer les claus per a portar terme la implantació i gestió d’un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments aplicant els requisits de la Norma ISO 22000.

Requisits Bàsics

  • És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
  • Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims

  • Processador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memòria RAM recomanada.
  • Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats

Food Defense: nova línia de defensa per a la indústria alimentària
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditor intern de seguretat alimentària FSSC 22000 v6
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Pack auditor intern en seguretat alimentària ISO 22000:2018 i auditories segons l’estàndard IFS (Versió 8) i BRCGS (Versió 9)
Preu: 750€ (651,20€ bonificables)
Durada: 135 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Higiene i seguretat alimentària. Manipulador d'aliments
Data: 03/05/2024 al 03/06/2024
Preu: 110€ (61,60€ bonificables)
Durada: 8 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories segons l’estàndard GLOBALGAP F&H - Versió 5.2/5.4
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories de seguretat alimentària segons ISO 22000: 2018
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en processos de certificació dels estàndards IFS (Versió 6.1) i BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard IFS (Versió 7)
Preu: 325€ (228,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Programa superior en seguretat alimentària i gestió de la innocuïtat
Preu: 920€ (844,80€ bonificables)
Durada: 90 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya