- Evolució de la norma ISO 22000, sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- Context de l’organització i lideratge d’un SGIA.
- Planificació del sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- Gestió dels recursos - recolzament del SGIA.
- Requisits per a la realització de productes innocus - operació.
- Avaluació de l’acompliment i millora del SGIA.
- Professionals del sector agroalimentari, responsables de qualitat i seguretat alimentària, responsables de producció o processos i personal tècnic relacionats amb aquest sector, que vulguin conèixer detalladament els requisits de la Norma ISO 22000, versió 2018.
- Empreses agroalimentàries, incloent proveïdors, empreses de processament d’aliments o empreses que envasin productes alimentaris per a la seva comercialització, que estiguin interessats en certificar-se sota aquest estàndard i que vulguin conèixer tots els requisits que són necessaris per a obtenir la certificació.
- Familiaritzar-se amb les definicions, estructura i aspectes rellevants de la Norma ISO 22000:2018.
- Conèixer els principis amb els què es basa la gestió de la innocuïtat alimentària i saber identificar-los.
- Identificar els requisits establerts per la Norma ISO 22000:2018.
- Conèixer les claus per a portar terme la implantació i gestió d’un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments aplicant els requisits de la Norma ISO 22000.
Requisits Bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.