Les cooperatives agràries catalanes participen a Alimentaria amb tres showcookings i un tast de vins criança. Es tracta d’accions promogudes per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca, per donar a conèixer als professionals i consumidors les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa.
Igualment, una vintena d’empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats.
- 27 d’abril a les 11h | Showcooking
“Del Delta al Penedès: degustació d’arròs del Delta de l'Ebre amb el seu maridatge amb vins DO Penedès” amb Basilio Rodríguez, cuiner de l’Escola d’Hosteleria de Tortosa.
Cooperatives: Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 27 d’abril a les 17h | Showcooking
“Noves tècniques químiques aplicades a l'OOVE Escornalbou” amb Josep M. Moreno, xef del Restaurant Cook and Travel.
Cooperativa de Riudecanyes
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 28 d’abril a les 12h | Tast de vins criança
Vinícola de Sarral - Portell. DO Conca de Barberà
Celler de Batea - L’Aube. DO Terra Alta
Vinícola de Nulles - Adernats Essència. DO Tarragona
Castell d’Or - Cossetània. DO Penedès
Lloc: Pavelló 3 B269. Intervin
- 28 d’abril a les 13h | Showcooking
“Textures d'oli d'oliva d'oliveres mil·lenàries marinat amb pernil Duroc” amb Jeroni Castell del Restaurant Les Moles
Cooperatives: Acomont i Plana de Vic
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h