Carregant web FCAC

Avui i demà, als espais Catalunya Experience i Intervin de Fira Barcelona Gran Via

Showcookings i tast de vins criança de cooperatives a Alimentaria

Una vintena de cooperatives agràries exposen les seves novetats

27/04/2016
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16 © Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16 © Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16
Showcooking amb Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides a Alimentaria'16 © Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Les cooperatives agràries catalanes participen a Alimentaria amb tres showcookings i un tast de vins criança. Es tracta d’accions promogudes per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca, per donar a conèixer als professionals i consumidors les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa.

Igualment, una vintena d’empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats.

- 27 d’abril a les 11h | Showcooking
“Del Delta al Penedès: degustació d’arròs del Delta de l'Ebre amb el seu maridatge amb vins DO Penedès”
amb Basilio Rodríguez, cuiner de l’Escola d’Hosteleria de Tortosa.
Cooperatives: Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience

- 27 d’abril a les 17h | Showcooking
“Noves tècniques químiques aplicades a l'OOVE
 Escornalbou” amb Josep M. Moreno, xef del Restaurant Cook and Travel.
Cooperativa de Riudecanyes
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience

- 28 d’abril a les 12h | Tast de vins criança
Vinícola de Sarral - Portell. DO Conca de Barberà
Celler de Batea - L’Aube. DO Terra Alta
Vinícola de Nulles - Adernats Essència. DO Tarragona
Castell d’Or - Cossetània. DO Penedès
Lloc: Pavelló 3 B269. Intervin

- 28 d’abril a les 13h | Showcooking
“Textures d'oli d'oliva d'oliveres mil·lenàries marinat amb pernil Duroc”
amb Jeroni Castell del Restaurant Les Moles
Cooperatives: Acomont i Plana de Vic
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya