Carregant web FCAC

La col•lecció ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics

La nova gamma de mels de sabors Bio Muria, premi al Millor Producte BIO de BioCultura Barcelona'16

17/05/2016

La nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria ha estat guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016.

Els Premis, que concedeix l'Associació Vida Sana, són els més importants del sector ecològic a casa nostra i també inclouen les categories de periodisme, personatge conscienciat i establiment.

La gamma de Mels de Sabors Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016 que aquest any ha batut rècords de participació, amb més de 700 expositors i 70.000 visitants. A la fira també han participat altres sectors com productes d'higiene i cosmètica ecològics, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines complementàries naturals, estalvi energètic, ecologia, medi ambient i turisme rural, entre d'altres.

La col·lecció guanyadora consta de 9 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre de Pedroñeras; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la col·lecció ecològica el passat mes d'abril i la va presentar a Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i a Alimentària 2016 (Barcelona).

Bio Muria es complementa amb dues altres gammes de producte: Mel Ecològica i Xarops i Suplements Alimentaris.

  • Mel Ecològica / Col·lecció d'11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.
  • Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3a edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i aranja i les gragees Defenmur, Estimur i Geliomur.
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya