La marca exclusiva artMuria ha començat recentment a distribuir les seves quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a través de diferents supermercats gourmet del regne d’Aràbia Saudita.
Els gairebé 30 milions d'habitants d'aquest país de l'Orient Mitjà són grans consumidors de mel destinada a rebosteria, postres i dolços, encara que un gran percentatge del producte prové de la importació.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014 una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.
Per a Rafel Muria, president d’artMuria: "Malgrat que la nostra empresa familiar té una tradició de més de 200 anys en el món de l'apicultura, molt arrelada a nivell local, per a la creació de la marca de luxe vam veure imprescindible l'activació de sinergies de col·laboració amb altres països i la internacionalització del producte".
artMuria, que llançarà una nova gamma de sabors en breu, també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda. Al continent asiàtic és present al Japó i Corea del Sud i aviat estarà disponible en els establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i resta de països del Golf Pèrsic.
La companyia, en plena fase d'expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h