Agrícola de Bràfim
Bràfim | Alt Camp
La Cooperativa fou fundada l’any 1930 i actualment és un referent al poble de Bràfim. El clima mediterrani, sense canvis extrems de temperatura i amb una pluviometria irregular, fa que els nostres vins siguin de graduació moderada i d’aromes afruitats. Al 1998 vam començar a embotellar vi amb DO Tarragona sota la marca “Puig Rodó”, uns anys després vam treure “Espic” i recentment hem posat al mercat la nova marca “Trempera”, carbònica i de potència, que ressalta la joventut i la frescor dels vins joves.” Joan Josep Raventós, president
Sens dubte estem davant dels vins més provocatius, curiosos i divertits del Celler Cooperatiu de Bràfim. Volien un canvi radical i amb la creació del Trempera, ho han aconseguit. Segur que no deixen ningú indiferent!
Es presenta en 4 varietats. El "Trempera Blanc" és 100% macabeu i, gràcies a la fermentació a temperatura controlada, pot oferir les millors aromes varietals; en boca resulta suau, amb tocs de pera i poma, i molt agradable al paladar. "Trempera Cartoixà" s'elabora amb la varietat xarel·lo i està sotmès a maceració pel·licular; és un vi fresc, equilibrat, llarg, amb estructura i bona persistència. Amb raïm de la varietat ull de llebre, una moderada maceració, premsat suau i fermentació controlada s'elabora el “Trempera Rosat”; es presenta amb color de cirera primerenca i en boca és aromàtic, fresc i lleuger, amb tocs a fruita vermella. Tanca la gamma el “Trempera Negre”, elaborat a partir de les varietats ull de llebre i merlot, de color robí molt intens i aromes de fruites vermelles i regalèssia; és robust, estructurat i de llarga persistència.
Punts de Venta
"Trempera" es pot comprar a l’Agrobotiga de la cooperativa (C. Major,17 - Bràfim), on també es poden trobar productes agraris propis, d’altres cooperatives i productes de temporada típics de la zona, com cireres i calçots.
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h