Carregant web FCAC

Trempera

06/06/2018
Trempera
Trempera

Agrícola de Bràfim
Bràfim | Alt Camp

La Cooperativa fou fundada l’any 1930 i actualment és un referent al poble de Bràfim. El clima mediterrani, sense canvis extrems de temperatura i amb una pluviometria irregular, fa que els nostres vins siguin de graduació moderada i d’aromes afruitats. Al 1998 vam començar a embotellar vi amb DO Tarragona sota la marca “Puig Rodó”, uns anys després vam treure “Espic” i recentment hem posat al mercat la nova marca “Trempera”, carbònica i de potència, que ressalta la joventut i la frescor dels vins joves.” Joan Josep Raventós, president

Sens dubte estem davant dels vins més provocatius, curiosos i divertits del Celler Cooperatiu de Bràfim. Volien un canvi radical i amb la creació del Trempera, ho han aconseguit. Segur que no deixen ningú indiferent!

Es presenta en 4 varietats. El "Trempera Blanc" és 100% macabeu i, gràcies a la fermentació a temperatura controlada, pot oferir les millors aromes varietals; en boca resulta suau, amb tocs de pera i poma, i molt agradable al paladar. "Trempera Cartoixà" s'elabora amb la varietat xarel·lo i està sotmès a maceració pel·licular; és un vi fresc, equilibrat, llarg, amb estructura i bona persistència. Amb raïm de la varietat ull de llebre, una moderada maceració, premsat suau i fermentació controlada s'elabora el “Trempera Rosat”; es presenta amb color de cirera primerenca i en boca és aromàtic, fresc i lleuger, amb tocs a fruita vermella. Tanca la gamma el “Trempera Negre”, elaborat a partir de les varietats ull de llebre i merlot, de color robí molt intens i aromes de fruites vermelles i regalèssia; és robust, estructurat i de llarga persistència.

Punts de Venta

"Trempera" es pot comprar a l’Agrobotiga de la cooperativa (C. Major,17 - Bràfim), on també es poden trobar productes agraris propis, d’altres cooperatives i productes de temporada típics de la zona, com cireres i calçots.

 

Altres notícies
02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya