Les mels de la gamma ecològica “Muria BIO” han obtingut recentment diversos guardons, nacionals i internacionals.
La mel d’Alta Muntanya ha estat distingida amb una medalla d’argent en l’apartat polifloral del premi italià BIOLMIEL 2017. Al certamen s’hi van presentar unes 200 mostres procedents de Grècia, Itàlia, Espanya i Eslovènia. L’objectiu és difondre la qualitat de la mel orgànica, promoure la biodiversitat i la producció inspirada en criteris de responsabilitat social.
Mentrestant, en el III Concurs Nacional de Mels que convoca l’Associació Espanyola d’Apicultors, la mel de Bruc ha guanyat el primer premi en la categoria de “Mels fosques”.
La mel de Romaní i la mel de Bosc amb All Negre han estat reconegudes cadascuna amb dues estrelles al Sabor Superior, que atorga l’International Taste & Quality Institute de Brussel·les, i la gamma Benestar i Plaer -les mels amb sabors afegits- van ser premiades a BioCultura Barcelona 2016.
La col·lecció “Muria BIO” està formada per una dotzena de varietats diferents de mel, pol·len natural i diversos suplements alimentaris.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h