Carregant web FCAC

Snack saludable de fruita dolça

22/01/2019

INNOVACIÓ a Girona Fruits, que aposta per Fresnack: aperitiu de poma, pera i préssec

La cooperativa Girona Fruits, juntament amb Giropoma Costa Brava, Actel Grup i FritRavich i amb la col·laboració de l'IRTA, està treballant en la creació d’un snack saludable de fruita dolça (poma, pera i préssec) mitjançant un procés tecnològic d’assecat nou.

Girona Fruits aporta la varietat de poma Granny Smith, que gaudeix d’una qualitat especialment reconeguda.

La cooperativa gironina participa activament tant en el desenvolupament del projecte com en la presa de decisions sobre la selecció de tractaments relatius a totes les varietats que s’estan treballant.

La iniciativa s’impulsa a través dels ajuts per a la “Realització de projectes pilot innovadors per part dels Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació (AEI) en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles”. El finançament és del fons FEADER i del Departament d’Agricultura.
 

Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya