Cada vegada més estudis demostren els beneficis de consumir productes no processats, amb el mínim d’additius químics. També són cada dia més freqüents les persones que tenen algun tipus de reacció al·lèrgica a determinats aliments o una intolerància als “afegits” dels productes.
Aquesta situació fa que la indústria alimentària hagi d’oferir noves propostes als consumidors i alhora alertar-los dels components al·lèrgens que pugui contenir el menjar.
D’entrada, la carn és un dels aliments menys processats i més naturals, però alguns elaborats incorporen certs ingredients per aportar nous gustos a la taula o additius que milloren aspectes relacionats amb el consum.
Per això, la Cooperativa Plana de Vic ha presentat una nova línia emmarcada en la iniciativa de vetllar per la salut dels consumidors i fer-los partícips de la qualitat i tot el gust dels seus elaborats carnis.
Es tracta de la línia 0% al·lèrgens. S’hi inclouen hamburgueses sense conservants ni colorants i amb gust de Kebab, amb pastanaga i carbassó. També es poden comprar dues varietats de pinxos: ranxero i mediterrani; tots estan elaborats amb oli de gira-sol, són 100% naturals i sense al·lèrgens.
L’Agrícola de Llorenç del Penedès celebrarà la Festa de la Verema 2023 el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 18h, i s’allargarà...
Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional, afiançant els èxits obtinguts...
Cellers Domenys ha presentat avui al seu celler modernista de Rocafort de Queralt la nova Fundació Domenys. La Fundació iniciarà els propers mesos...
Santa Coloma de Queralt ha celebrat la Sega del Blat de Mestral 2023, una jornada que organitza la cooperativa Coperal i que ha servit per fer palesa...
Les cooperatives Falset Marçà, Agrícola de Cabacés i Vinícola del Priorat presenten, avui, un ambiciós projecte de cooperació comarcal....
El soci i president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, ha estat elegit com a president de la Denominació d'Origen Terra Alta per als propers...
El grup Castell d’Or, una referència destacada en l’elaboració de caves d’alta qualitat, ha obtingut un reconeixement significatiu...
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h