Cada vegada més estudis demostren els beneficis de consumir productes no processats, amb el mínim d’additius químics. També són cada dia més freqüents les persones que tenen algun tipus de reacció al·lèrgica a determinats aliments o una intolerància als “afegits” dels productes.
Aquesta situació fa que la indústria alimentària hagi d’oferir noves propostes als consumidors i alhora alertar-los dels components al·lèrgens que pugui contenir el menjar.
D’entrada, la carn és un dels aliments menys processats i més naturals, però alguns elaborats incorporen certs ingredients per aportar nous gustos a la taula o additius que milloren aspectes relacionats amb el consum.
Per això, la Cooperativa Plana de Vic ha presentat una nova línia emmarcada en la iniciativa de vetllar per la salut dels consumidors i fer-los partícips de la qualitat i tot el gust dels seus elaborats carnis.
Es tracta de la línia 0% al·lèrgens. S’hi inclouen hamburgueses sense conservants ni colorants i amb gust de Kebab, amb pastanaga i carbassó. També es poden comprar dues varietats de pinxos: ranxero i mediterrani; tots estan elaborats amb oli de gira-sol, són 100% naturals i sense al·lèrgens.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Davant l’anunci del Ministeri d’Agricultura de modificar el Pla Estratègic de la PAC per a 2025, la Federació de Cooperatives Agràries de...
El Projecte de modificació de la Llei d’orientació agrària, estableix el règim sancionador per a una incorrecta gestió de les dejeccions...
En el marc de la intervenció de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya en el Ple monogràfic de la pagesia al Parlament de Catalunya,...
Enfront de la sequera que està afectant al país, tant la ramaderia com l'agricultura es troben en una situació delicada que requereix una gestió...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha presentat el Pla col·lectiu de prevenció de pèrdues i malbaratament en el sector de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha organitzat un curs sobre eines de gestió del risc i funcionament dels mercats de cereals i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h