Carregant web FCAC

World Cheese Awards per a Cadí

03/04/2019
FormatgeS Flor del Cadí i Urgèlia DOP
FormatgeS Flor del Cadí i Urgèlia DOP © Cadí

Dos dels formatges més preuats de la cooperativa Cadí, “Urgèlia DOP” i “Flor del Cadí”, han estat premiats en els World Cheese Awards 2018-19.

Es tracta del concurs dels millors formatges del món. A l’última edició, s’hi van presentar un total de 3.472 formatges de 41 països del món i el jurat estava format per un comitè de 230 experts (minoristes, compradors, consumidors i periodistes gastronòmics) de 29 països.

Ubicada en ple Pirineu, la cooperativa Cadí va ser la primera del sector lleter a l’Estat espanyol i el seu projecte va suposar la reestructuració de la pagesia de l’Alt Urgell i la Cerdanya. En l’actualitat, elabora derivats lactis d’alta qualitat i valora aquest doble premi com a un reconeixement a “la dedicació, l’esforç, la feina ben feta i, sens dubte, la passió i la il·lusió per continuar creixent dia rere dia”.

Altres notícies
29.03.2023

Uns 200 cooperativistes celebren l’aposta per la intercooperació

03/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...

29.03.2023

La verema en verd: oportunitat front la sequera?

03/2023

La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...

29.03.2023

La pitjor campanya d'oli en quinze anys

03/2023

Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...

29.03.2023

Bioseguretat a les granges

03/2023

La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...

29.03.2023

Plataforma informàtica de les seccions de crèdit per millorar els serveis des de la intercooperació

03/2023

L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...

29.03.2023

Del Camp a la Taula

03/2023

La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...

29.03.2023

Batea, petjades del passat i del present

03/2023

Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...

29.03.2023

Empordàlia proposa un abril ple d'activitats sostenibles i solidàries

29/03/2023

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya