Dos dels formatges més preuats de la cooperativa Cadí, “Urgèlia DOP” i “Flor del Cadí”, han estat premiats en els World Cheese Awards 2018-19.
Es tracta del concurs dels millors formatges del món. A l’última edició, s’hi van presentar un total de 3.472 formatges de 41 països del món i el jurat estava format per un comitè de 230 experts (minoristes, compradors, consumidors i periodistes gastronòmics) de 29 països.
Ubicada en ple Pirineu, la cooperativa Cadí va ser la primera del sector lleter a l’Estat espanyol i el seu projecte va suposar la reestructuració de la pagesia de l’Alt Urgell i la Cerdanya. En l’actualitat, elabora derivats lactis d’alta qualitat i valora aquest doble premi com a un reconeixement a “la dedicació, l’esforç, la feina ben feta i, sens dubte, la passió i la il·lusió per continuar creixent dia rere dia”.
La festa del Vi Novell tornarà als jardins del Palau Robert de Barcelona el proper dissabte 9 de desembre. De les 11 del matí a les 8 del vespre...
Caprabo manté el creixement en les vendes de productes de proximitat procedents de cooperatives agràries, que han registrat un augment del 6% en el...
La tradicional Festa d’Empordàlia, en què el celler Empordàlia celebra la seva festa de l’oli, tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 10 a...
Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins...
L'agrobotiga Rebost Pagès, de la Cooperativa Plana de Vic, presenta enguany un catàleg de productes per crear lots amb valors cooperatius i...
Coincidint amb la Festa de l’Oli Nou, la cooperativa Coselva inaugura el nou molí d’oli, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros per...
La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema...
Els Premis Vinari dels vins catalans 2023, ha atorgat 1 medalla Vinari Gran Or, 12 medalles Vinari Or, 23 medalles Vinari Plata i 2 Premis Especials...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h