Carregant web FCAC

Les Cabanes, un oli internacionalment premiat

La Cooperativa de Juncosa, guardonada per segon any consecutiu amb una Medalla d’Or als premis NYIOOC World Olive Oil Competition 2020

19/05/2020

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat guardonada per segon any consecutiu amb la Medalla d’Or als New York International Olive Oil Competition 2020, per la qualitat del seu oli Les Cabanes, elaborat mitjançant olives arbequines de collita primerenca.

En el concurs d’enguany, celebrat telemàticament la setmana del 9 a l’11 de maig de 2020, es van rebre un total de 900 mostres d’Oli d’Oliva Verge Extra de 26 països d’arreu del món, d’entre les quals, l’oli de Les Cabanes se’n va endur una de les medalles d’or. Cal recordar que aquest certamen és un dels més prestigiosos del món de l’oli i que la seva llista anual de guardonats és la guia autoritzada dels millors olis del món i dels productors dedicats que els fabriquen.

En aquesta vuitena edició del concurs, el jurat ha estat format per 17 jutges de 9 països diferents que han dictaminat els guanyadors en les categories monovarietals i mixtes, a més de la distinció entre orgànics i no-orgànics.

L'esforç constant de tots els que formem la gran família de la Cooperativa de Juncosa per realçar la seva producció d’oli d’oliva verge extra, ha comptat al llarg dels anys i fins a l’actualitat amb reconeixements d’alguns dels concursos internacionals més reconeguts dins el sector. Un nou reconeixement que se suma als obtinguts anteriorment a París, Xina, Japó, Los Angeles, Londres i a la mateixa Nova York.

Uns guardons que suposen uns reconeixements que reivindiquen l’orientació de la nostra Cooperativa cap a la qualitat i la innovació, que formen part de la base de treball dels nostres socis i treballadors.

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya