Carregant web FCAC

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

La Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2021 ha premiat el restaurant de Cornudella de Montsant (Priorat)

17/12/2020
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella Michelin.

El restaurant ofereix una cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos que realitza el jove i prometedor xef d'artMuria

El restaurant és un dels nous vint-i-un establiments inclosos a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021 i ha estat escollit per la cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos i detalls que realitza el jove i prometedor xef d’artMuria.

El jove cuiner, format en grans restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, França i Itàlia i pertanyent a la nissaga d’apicultors centenària del Perelló Muria, entén l’apicultura amb una exquisida orientació gourmet i sempre ha defensat la cultura de la mel dins la Gastronomia.

Segons Rafel Muria, xef d’artMuria “la mel a la meva cuina defineix una infinitat de possibilitats gastronòmiques, em permet crear un llenguatge únic, absolutament personal i nou, destacant la tradició de la nostra família des de fa més de dos-cents anys”.

La notícia es va donar a conèixer aquest dilluns durant la cerimònia de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2021 que, per primera vegada a la seva història i a causa de la pandèmia, va ser presentada i retransmesa de manera telemàtica des de Madrid. La gala va ser presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Real Casa de Correos de la capital espanyola.

“Parlar de mel és parlar d’un producte amb molts matisos gràcies a la seva àmplia varietat, les seves propietats físiques, com la seva viscositat i els seus tons, que la converteixen en un ingredient molt atractiu per a l’alta cuina”, afegeix Muria.

 

Font: Art Muria

Altres notícies

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Som socis de:
Amb el suport de