L'obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l'horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.
Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s'ofereix en format ecològic i convencional.
Les noves cremes i salses ecològiques estan elaborades a l'obrador de L'Agrària amb processos artesanals i naturals
L'obrador de L'Agrària les elabora per mitjà d'un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.
A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.
Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.
Triturat de Tomàquet | Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional |
Salsa de calçot | Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre |
Crema de carbassa | Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua |
Crema de carbassó | Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua |
Font: Agrària del Vallès
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h