Carregant web FCAC

L'Agrària estrena noves cremes i salses ecològiques

4 noves conserves: salsa de tomàquet, crema de carbassa, crema de carbassó i salsa de calçot

04/02/2021
Cremes i salses ecològiques
Cremes i salses ecològiques © Agrària del Vallès

L'obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l'horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.

Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s'ofereix en format ecològic i convencional.

Les noves cremes i salses ecològiques estan elaborades a l'obrador de L'Agrària amb processos artesanals i naturals

L'obrador de L'Agrària les elabora per mitjà d'un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.

A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.

Triturat de Tomàquet Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional
Salsa de calçot Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre
Crema de carbassa Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua
Crema de carbassó Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua

 

Font: Agrària del Vallès

Altres notícies

Nou Room Escape virtual 'Reconnecta' amb Celler Masroig

02/03/2021

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar al Masroig, quan abans, els...

Nou licor de crema d'avellanes de l'Avellanera

22/02/2021

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva del Camp (Tarragona), complementa la seva gamma de productes amb el llançament d’un licor de crema...

Mel Muria certifica la primera mel provinent de boscos sostenibles

18/02/2021

La visió empresarial de l’empresa Muria, encara diverses accions per mantenir la biodiversitat, anant més enllà de cuidar les abelles, promovent...

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

Som socis de:
Amb el suport de