Carregant web FCAC

Les varietats de mel de taronger amb safrà, trufa blanca i trufa negra, han conquerit els paladars gourmet dels professionals francesos més exigents

La col·lecció de mels perellonenca artMuria Luxury Innova, gran triomfadora a la fira SIRHA Lyon 2021

07/10/2021

La col·lecció de mels de luxe perellonenca artMuria Luxury Innova ha estat un dels productes triomfadors a la fira SIRHA 2021, l’event de referència mundial en Hostaleria i Restauració, celebrat del 21 al 23 de setembre a la ciutat francesa de Lyon, i que ha reunit a més de 225.000 professionals.

artMuria, la marca més glamourosa de la família Muria, és molt apreciada dins del mercat francès per els professionals del sector i pels paladars gourmet. 

L’estand d’artMuria, que ha participat a SIRHA Lyon 2021, de la mà de l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), ha rebut la visita de nombrosos professionals de la Restauració, l’Hostaleria i l’Alimentació, distribuïdors, així com de representants de Retail.

França és un dels països més destacats en termes de mercat de la Unió Europa, ja que constitueix el primer país per a l’exportació de productes alimentaris espanyols. Un mercat molt exigent en el que la presentació té una especial importància. Els productes gourmet tenen una alta cabuda al mercat francès i molts d’ells arriben al consumidor final a través del canal HORECA.

La col·lecció artMuria Luxury Innova compta amb un estoig vermell de mel de Taronger amb Safrà ‘Tresor Aromàtic’, un estoig daurat de mel de Taronger amb Trufa Blanca ‘Caprici de la Natura’, guardonades amb 3 estrelles i 1 estrella en el Great Taste Award 2020 respectivament, i un estoig negre doble que inclou mels de Taronger amb Trufa Blanca i Trufa Negra ‘Joies del Mediterrani’.

Però artMuria Luxury Innova no destaca només pel seu contingut. L’apartat de disseny del prestigiós London International Honey Award (LIHA) 2020 va premiar amb una medalla de bronze el packaging de l’estoig ‘Joies Mediterrànies’.

Des del seu llançament al mercat el 2014, les mels d’artMuria han traspassat fronteres, han conquerit els paladars dels consumidors i dels jurats més exigents i s’han situat en els rànquings més alts a nivell internacional.

Sobre artMuria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer del seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

La col·lecció artMuria, que està disponible en botigues especialitzades i gourmet, al canal HORECA i a través d’Internet, triplica els nivells de pol·len i marida amb tot tipus d’aliments. En l’actualitat s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtiques com la londinenca Harrods (Regne Unit), Printemps (França) o Globus (Suïssa).

Font: ArtMuria
Altres notícies

Els vins dels cellers cooperatius als Premis Vinari

13/10/2021

Des de la creació dels Premis Vinari, els premis del vins catalans, les cooperatives agràries han estat presents a les llistes dels vins...

Es presenta Viniscoop, la primera botiga on-line especialitzada en vins i caves de cooperatives

16/09/2021

Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans. Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions...

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als...

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de...

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

Tornen les “experiències” a Empordàlia

21/07/2021

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a...

Som socis de:
Amb el suport de