Carregant web FCAC

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

16/12/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards 2021.

Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, es l’única marca de mels espanyola que ha aconseguit 2 estrelles en 4 de les seves varietats (taronger, romaní, alta muntanya i cap d’ase) en la 17a edició dels premis londinencs considerats els "Òscars de la Gastronomia" a nivell mundial.

Els Great Taste Awards 2021 han premiat més de 5.000 productes, provinents dels cinc continents, d’entre més de 15.000 propostes. Un jurat format per 500 experts catadors internacionals entre periodistes, crítics gastronòmics, escriptors, cuiners, xefs, productors i restauradors han realitzat una cata a cegues i han llançat el seu veredicte.

Segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d’aquest certamen internacional, aquest nou reconeixement situa la mel ecològica de la família Muria entre les millors del món.

Els Great Taste Awards estan considerats el major reconeixement d’excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d’aliments i begudes a nivell internacional. L’etiqueta Great Taste negra és una insignia d’honor i un indicador d’un producte excepcional que ha estat descobert gràcies a una cata a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d’excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el sabor per damunt de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.

Muria BIO és una empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia sostenible. El seu compromís amb la natura va molt més enllà de la cura de les abelles. Per això, durant aquest darrer any, ha enfocat la seva missió en reduir l’impacte ambiental dels plàstics i els residus en la comercialització dels seus productos para assolir el desperdici zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes perquè sigui fàcilment reutilitzable i no deixar residus en el planeta.

Aquest any la marca ha llançat una nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell  mundial. Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre) que no contenen cap estabilitzant i que estan elaborats amb productes totalment naturals.

També ha redissenyat les seves etiquetes per utilitzar un nou material que es descompon ràpidament gràcies a les seves característiques 100% compostables.

Font: Mel Muria
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya