Carregant web FCAC

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

16/12/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards 2021.

Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, es l’única marca de mels espanyola que ha aconseguit 2 estrelles en 4 de les seves varietats (taronger, romaní, alta muntanya i cap d’ase) en la 17a edició dels premis londinencs considerats els "Òscars de la Gastronomia" a nivell mundial.

Els Great Taste Awards 2021 han premiat més de 5.000 productes, provinents dels cinc continents, d’entre més de 15.000 propostes. Un jurat format per 500 experts catadors internacionals entre periodistes, crítics gastronòmics, escriptors, cuiners, xefs, productors i restauradors han realitzat una cata a cegues i han llançat el seu veredicte.

Segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d’aquest certamen internacional, aquest nou reconeixement situa la mel ecològica de la família Muria entre les millors del món.

Els Great Taste Awards estan considerats el major reconeixement d’excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d’aliments i begudes a nivell internacional. L’etiqueta Great Taste negra és una insignia d’honor i un indicador d’un producte excepcional que ha estat descobert gràcies a una cata a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d’excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el sabor per damunt de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.

Muria BIO és una empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia sostenible. El seu compromís amb la natura va molt més enllà de la cura de les abelles. Per això, durant aquest darrer any, ha enfocat la seva missió en reduir l’impacte ambiental dels plàstics i els residus en la comercialització dels seus productos para assolir el desperdici zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes perquè sigui fàcilment reutilitzable i no deixar residus en el planeta.

Aquest any la marca ha llançat una nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell  mundial. Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre) que no contenen cap estabilitzant i que estan elaborats amb productes totalment naturals.

També ha redissenyat les seves etiquetes per utilitzar un nou material que es descompon ràpidament gràcies a les seves característiques 100% compostables.

Font: Mel Muria
Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya