Carregant web FCAC

La Fageda celebra el 40è aniversari amb el llançament d''Orígens', un iogurt natural d’edició especial

La presentació del producte es realitzarà a Alimentaria amb un showcooking a càrrec de la xef Ada Parellada

01/04/2022
Iogurt 'Orígens' i gelat de pastís de formatge de La Fageda
Iogurt 'Orígens' i gelat de pastís de formatge de La Fageda © FCAC

La Fageda celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’'Orígens', un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques dels seus iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la naturalitat de l’autèntic iogurt de granja; una nova referència que fa homenatge als orígens del projecte.

Aquest lacti de textura i gust únic es presentarà a consumidors i prescriptors el pròxim 5 d’abril, en el marc de la fira Alimentaria, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada acompanyada de Neus Rabionet. A l’esdeveniment, es realitzaran receptes creades especialment per a l’ocasió i es donaran a provar als assistents, com ja és costum en aquesta fira d’alimentació.

D’aquesta manera, 'Orígens' s’uneix a l’àmplia família de iogurts de La Fageda durant tot l’any 2022 amb motiu de la celebració del 40 aniversari del projecte socioempresarial.

Més innovacions a Alimentaria

A la presentació d’'Orígens' se li sumen altres novetats que també es mostraran per primer cop a Alimentaria. D’aquesta manera, La Fageda presentarà tres iogurts nous, incloent-hi l’edició especial; unes noves postres, un nou gust de la seva línia de gelats i el rellançament de la gamma dels seus iogurts cremosos de format de 500 grams.

Per una banda, a més de l’edició del 40 aniversari, s’han creat dos nous productes per a la família dels iogurts naturals i dels iogurts sense lactosa respectivament: el iogurt amb sucre de canya i el iogurt sense lactosa desnatat.

Per altra banda, a la fira també es presentarà el nou flam d’ou, que acompanyarà al ja existent de vainilla a la família de postres de la marca catalana. Així mateix, també es donarà a conèixer el gelat de pastís de formatge, el nou gust original pel qual aposta La Fageda per a satisfer el paladar dels seus consumidors.

40 aniversari: celebrem-ho junts

Aquestes innovacions de producte s’emmarquen en el 40 aniversari de La Fageda, el projecte socioempresarial català que treballa des de fa quatre dècades per a la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat a través dels diversos serveis que ofereixen, incloent-hi la seva empresa làctia.

Es preveu que, al llarg del seu aniversari anual, La Fageda presenti més novetats de productes lactis, el que faria 2022 un dels anys amb més innovacions de tota la seva història.

Font: La Fageda
Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya