La Fageda celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’'Orígens', un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques dels seus iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la naturalitat de l’autèntic iogurt de granja; una nova referència que fa homenatge als orígens del projecte.
Aquest lacti de textura i gust únic es presentarà a consumidors i prescriptors el pròxim 5 d’abril, en el marc de la fira Alimentaria, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada acompanyada de Neus Rabionet. A l’esdeveniment, es realitzaran receptes creades especialment per a l’ocasió i es donaran a provar als assistents, com ja és costum en aquesta fira d’alimentació.
D’aquesta manera, 'Orígens' s’uneix a l’àmplia família de iogurts de La Fageda durant tot l’any 2022 amb motiu de la celebració del 40 aniversari del projecte socioempresarial.
Més innovacions a Alimentaria
A la presentació d’'Orígens' se li sumen altres novetats que també es mostraran per primer cop a Alimentaria. D’aquesta manera, La Fageda presentarà tres iogurts nous, incloent-hi l’edició especial; unes noves postres, un nou gust de la seva línia de gelats i el rellançament de la gamma dels seus iogurts cremosos de format de 500 grams.
Per una banda, a més de l’edició del 40 aniversari, s’han creat dos nous productes per a la família dels iogurts naturals i dels iogurts sense lactosa respectivament: el iogurt amb sucre de canya i el iogurt sense lactosa desnatat.
Per altra banda, a la fira també es presentarà el nou flam d’ou, que acompanyarà al ja existent de vainilla a la família de postres de la marca catalana. Així mateix, també es donarà a conèixer el gelat de pastís de formatge, el nou gust original pel qual aposta La Fageda per a satisfer el paladar dels seus consumidors.
40 aniversari: celebrem-ho junts
Aquestes innovacions de producte s’emmarquen en el 40 aniversari de La Fageda, el projecte socioempresarial català que treballa des de fa quatre dècades per a la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat a través dels diversos serveis que ofereixen, incloent-hi la seva empresa làctia.
Es preveu que, al llarg del seu aniversari anual, La Fageda presenti més novetats de productes lactis, el que faria 2022 un dels anys amb més innovacions de tota la seva història.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h