Carregant web FCAC

Mel Muria porta les seves mels més sostenibles a Organic Food Iberia

Muria ha assistit a la fira internacional per a professionals del sector ecològic de la mà del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

13/06/2022

Mel Muria va participar a la fira internacional de referència a la Península Ibèrica per a professionals del sector ecològic Organic Food Iberia, que s’ha celebrat a IFEMA Madrid.

L’empresa, dedicada al món de l’apicultura des de 1810, ha participat en aquesta edició del certamen, punt de trobada dels millors productes ecològics d’Espanya, Portugal i d’arreu del món, de la mà de l’organització Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

La tercera edició de la fira líder a Espanya del sector ecològic, ha comptat amb 600 firmes expositores i amb la visita de més de 7.000 professionals.

Novetats i premis

Mel Muria ha acudit a la present edició d’Organic Food Iberia amb una de les seves darreres novetats més ecològiques: la primera Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC.

Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la mel de flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en caixes de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, és l’única marca de meles espanyola que va aconseguir 2 estrelles en 4 de les seves varietats (taronger, romaní, muntanya i cap d’ase) en la darrera edició dels Great Taste Awards, els premis londinencs considerats els Oscars de la Gastronomia a nivell mundial.

Les varietats de Muntanya, taronger i cap d’ase, també han estat premiades amb una medalla d’or i dues de plata, respectivament, en la 14ª edició dels premis italians Biolmiel.

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, amb nombroses accions per mantenir la biodiversitat que van més enllà de tenir cura de les abelles. Per això, l’any passat l’empresa també va crear una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compòstable, única  a nivell mundial.

L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus en el planeta.

Font: Mel Muria
Altres notícies
30.06.2022

Domenio Wines porta les seves referències de vins i caves al Festival de música Jordi Savall "Per la Pau"

30/06/2022

Domenio Wines s’envolta de música aquest estiu. La marca identificadora de les referències de vins i caves de Cellers Domenys estarà present al...

27.06.2022

'Cabaret' de Castell d'Or, un cava únic per apassionar-se amb la vida

27/06/2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat...

21.06.2022

Onze medalles per als vins joves de les cooperatives agràries als Premis Vinari

21/06/2022

Els Premis Vinari dels vins catalans han desvetllat els millors vins joves de Catalunya de les categories blancs, negres, rosats, escumosos i...

10.06.2022

Es presenta la VI edició del vi solidari 'Sense Límits'

10/06/2022

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta, demà 11 de juny, la sisena edició del vi solidari ‘Sense Límits’. A més, recupera la...

31.05.2022

El Celler Masroig i la Cooperativa Falset Marçà posen en marxa l'activitat “El Montsant històric”

31/05/2022

Teniu ganes de gaudir d’activitats noves? El Celler Masroig i la Cooperativa Falset Marçà posen en marxa l’activitat “El Montsant...

26.05.2022

L'Avellanera destaca els beneficis de l'oli d'oliva verge extra a través del seu OOVE 'Silvaurum'

26/05/2022

'Silvaurum' és un oli d’oliva verge extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona),...

24.05.2022

Els cellers cooperatius triomfen al concurs Garnatxes del Món

24/05/2022

A principis de maig es va celebrar, a Olite (Navarra), la 10a edició de Garnatxes del Món. En el concurs, d’àmbit internacional, prop de 900...

Som socis de:
Amb el suport de