L’Agrícola de Llorenç del Penedès celebrarà la Festa de la Verema 2023 el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 18h, i s’allargarà fins a la una de la matinada. Tot i l’important descens de la collita de raïm de la campanya d’enguany, des de la cooperativa es vol mantenir la festa per celebrar els darrers premis aconseguits per a diferents vins i caves. Els més importants han estat les medalles d’or del Cava 'Culminant' Brut Nature Reserva i el 'Vi del Centenari 1920' a la 14a edició de l’International Wine Awards 2023 organitzat per Catavinum. El Cava 'Reserva del Soci' Brut Nature i els vins 'Call' blanc i rosat han merescut una medalla de plata.
El públic podrà tastar els vins i caves premiats, així com la resta d'elaboracions de la cooperativa. També hi haurà visites guiades al celler modernista obra d'en Cèsar Martinell, considerat una de les Catedrals del Vi. Durant la vetllada hi haurà acompanyament musical amb Joan Ràfols i Guillem PdCrocs. Qui ho desitgi, podrà berenar i/o sopar a les de foodtrucks que oferiran àpats dolços i salats.
Tot plegat una gran vetllada, amenitzada amb música i bon menjar, per descobrir els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedès i la joia arquitectònica del seu celler.
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....
El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h