Carregant web FCAC

Tres vins de l'Agrícola de Llorenç obtenen més de 9,5 punt a la Guia de Vins de Catalunya 2024

14/11/2023

Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins i un cava han obtingut una puntuació superior a 9,5 a la Guia de Vins de Catalunya 2024. En concret, el 'Vi del Centenari 1920' ha obtingut la puntuació més alta amb un 9,69, el 'Cava Reserva del Soci' Brut Nature una puntuació de 9,57 i el vi 'Call Blanc' 9,52 punts. Cal fer una menció especial també al 'Cava Culminant', que ha quedat en quarta posició entre els productes de l’Agrícola amb 9,42 sobre 10, una puntuació prou bona. Enguany la guia conté 1.258 referències tastades a cegues de 112 cellers diferents, 400 vins han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts.

Aquest nou èxit se suma a les dues noves medalles d’or i tres de plata aconseguides a l’14a edició de l’International Wine Awards 2023. El 'Cava Culminant' Reserva Brut Nature i el 'Vi del Centenari 1920' van aconseguir la medalla d’or en la categoria de vins escumosos i vins blancs respectivament. D'altra banda, les tres medalles de plata pel 'Cava Reserva del Soci' Brut Nature en la categoria de vins escumosos, el vi 'Call Blanc' xarel·lo en la categoria de vins blancs i el vi 'Call Rosat' en la categoria de vins rosats.

Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement que consolida la línia de treball dels darrers anys per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Font: Agrícola de Llorenç del Penedès
Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya