La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives agràries.
Les cooperatives participants presentaran productes de qualitat produïts i elaborats a casa nostra com són la fruita, els llegums, les verdures i els transformats d’horta, l’oli d’oliva verge extra, els iogurts i altres derivats làctics, la llet, els formatges, els fruits secs o les mels.
Algunes cooperatives presentaran nous productes que han tret recentment al mercat. És el cas de La Fageda, amb el llançament del iogurt de macedònia, la crema catalana ‘Orígens’ i la melmelada de taronja i mandarina. Alhora, obre el mercat dels seus productes al territori espanyol amb el nou iogurt natural en format Horeca.
D’altra banda, la Cooperativa Agrícola del Prat estarà present amb dos nous productes: carxofa marinada en conserva i faves cuites envasades al buit.
Aquestes són les cooperatives i la seva ubicació a la fira:
ACTELGRUP
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 150
AGRÀRIA DEL VALLÈS
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer E, Estand 125
AGRÍCOLA DEL PRAT DE LLOBREGAT
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer C, Estand 355
AGRÍCOLA DE SANT ISIDRE - TERRALL
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 201
ARBEQUINA
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer F, Estand 325
CADI
Pavelló 3, Nivel 0, Carrer C, Estand 76
COSELVA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 151
COOPERATIVA DE CAMBRILS - OLI MESTRAL
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer C, Estand 564
FRUITS DE PONENT
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 150
FRUITS SECS DE LES GARRIGUES (FSO Garrigues)
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 251
LA FAGEDA
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer A, Estand 200
LLET NOSTRA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 301
MEL MURIA BIO
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer D, Estand 125
UNIÓ NUTS
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer C, Estand 301
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h