La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic. Seguint aquest objectiu, el 8 de juny celebrarà la primera edició de Melodeep, un festival on la música electrònica serà l’eix vertebrador i on els vins i caves del celler seran els protagonistes que s’acompanyaran de propostes gastronòmiques locals. Les portes del celler s’obriran a les 6 de la tarda i l’esdeveniment s’allargarà fins a la mitjanit. Les primeres entrades, per un preu de 14 €, ja estan a la venda.
Els vins i caves de la Vinícola maridats amb música electrònica
Tant el celler com l’equip de Melodeep, organitzadors de l’esdeveniment, coincideixen en definir Melodeep Festival com “una festa pensada per a un públic ampli, madur i responsable, amb l’objectiu de gaudir de la música de qualitat en un entorn màgic i acompanyats de vins i gastronomia del territori”.
Així doncs, la música electrònica es maridarà amb el conjunt arquitectònic i patrimonial de la Catedral del Vi de Nulles –obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell– i el paisatge vitivinícola que la rodeja. A més, Melodeep Festival també oferirà als assistents vins i caves de la Vinícola de Nulles així com una selecció de propostes gastronòmiques de productors locals i quilòmetre 0, elaborades pel Forn de Nulles i els restaurants el Coll de Nulles i el Portal 22. Una unió per conèixer el potencial vinícola i gastronòmic de Nulles i l’Alt Camp.
Les entrades poden adquirir-se a la web del celler (www.adernats-shop.com) per un preu inicial de 14 € que inclou l’accés a l’esdeveniment i una copa de benvinguda. El preu anirà pujant a 16 € i 20 € en funció del nombre d’entrades disponibles. L’accés és per a majors de 16 anys sense acompanyant. En cas de menors d’entre 14 i 16 anys caldrà anar acompanyat d’un tutor o persona responsable –en aquest cas caldrà una autorització que es pot descarregar al mateix moment de la compra de l’entrada. La resta de consumicions i propostes gastronòmiques hauran d’adquirir-se directament el dia de l’acte.
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h