Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar.
De juny a setembre i en col·laboració amb els Pirates del Cap de Creus, Empordàlia proposa aquesta experiència que inclou una ruta per les cales més impressionants de Mar d’Amunt, a la cara nord del Cap de Creus. El recorregut es fa en un llaüt tradicional menorquí mentre es gaudeix d’un exquisit tast de vins.
Es tracta d’una experiència marítima i enològica única al Cap de Creus. Un paisatge espectacular captiva els participants, que degusten vins emblemàtics del celler acompanyats d’un deliciós aperitiu mentre naveguen per aigües cristal·lines i voregen penya-segats impressionants.
A mesura que l’embarcació s’endinsa al mar, també hi ha l’oportunitat de gaudir d’un bany a les refrescants aigües d’alta mar i contemplar la bellesa natural de l’entorn.
Es tracta d’una activitat adequada per a tots els públics, emocionant i sostenible, ja que compensen l’empremta de CO2 organitzant conjuntament la neteja de platges al final de l’estiu. Empordàlia i Pirates del Cap de Creus treballen per un turisme ecològic i respectuós i per mantenir el territori en les millors condicions possibles amb l’objectiu de millorar la qualitat del terreny i protegir tot l’àmbit natural.
Pirates del Cap de Creus està format per un grup d’amics que, al 2021, van anar a Menorca i van portar de record el seu primer llaüt, La Valkiria, una petita embarcació tradicional menorquina de tres pals, pura artesania. Ara ja en tenen tres i són guies acreditats del Parc Natural del Cap de Creus, participant a tasques ambientals juntament amb l’equip del parc.
Els vins d’Empordàlia són fruit de l’esforç d’anys de treball en equip i la voluntat de seguir fent camí
Empordàlia és una cooperativa sorgida de la unió de petits productors de la comarca de l’Empordà, que treballen la terra des de fa moltes generacions amb el compromís de reunir en cada ampolla bagatge i qualitat. Elaboren vins amb DO Empordà i olis amb DOP Oli de l’Empordà.
Aquesta gran família treballa un terrer d’oliveres centenàries i ceps autòctons i antics, tal com els avis i besavis els van ensenyar: des del respecte a la terra, seguint els mateixos valors i obrint camí a les generacions futures.
El vent de tramuntana, la geografia rocallosa, la poca pluja generosa i la salabror del mar proper els aporten singularitat.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
A Catalunya, hi ha 55 cooperatives agràries amb secció de crèdit que presten els seus serveis a 72 poblacions i tenen un paper clau per combatre...
Després de successives caigudes del preu en origen des del mes de novembre, en l’inici d’aquest 2025 hem observat un canvi de tendència en les...
El Reial decret de benestar animal aprovat al 2023 establia un període de dos anys per a l’adaptació de les granges de porcí i, per tant, hauria...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h