El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar, no només sensacions agradables als sentits a qui el tasti, sinó també l’esperit i la força dels elements de la terra on ha crescut el raïm.
El nou etiquetatge vol reflectir la força dels tres elements que evoquen els vins Sinols: la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra
És per això, que, a fi d’oferir un producte que connecti des del primer moment, Empordàlia ha dissenyat un nou etiquetatge per als vins Sinols. Un etiquetatge on la força dels elements es veu reflectida en els vins; tres elements (la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra) que deixen cadascú la seva empremta en un dels vins.
Així, la nova etiqueta del 'Sinols' blanc 2023, fet de garnatxa blanca i macabeu, recrea el disseny d’una garota, que reflecteix la Mar Mediterrània que arriba a l’Alt Empordà.
El 'Sinols' rosat 2023, de garnatxa negra i carinyena, llueix ara una etiqueta amb una dent de lleó, dedicada a la Tramuntana, i amb la successió d’estacions d’aromes de flors, de cels vermells i de silencis.
Per la seva banda, el 'Sinols' negre 2023, també fet de garnatxa negra i carinyena, és l’essència de la terra i la seva nova etiqueta mostra un cep, element que connecta amb una terra nua i salvatge, de pissarres, de granit, de roca mare que forma l’Alt Empordà.
Un disseny fet d’empremtes reals
Però això no és tot, perquè, en el nou disseny de les etiquetes dels vins Sinols destaquen les empremtes reals de les persones associades com a element central, recordant que ells i elles són el valor principal d’Empordàlia i havien de tenir una forta presència en la renovació de la seva imatge.
Les noves etiquetes han volgut capturar la cooperació, la passió i l'expertesa que inverteixen les persones a tenir cura de les vinyes i del seu fruit. Així, el disseny de l’empremta resultant per a cada etiqueta és el fruit de la suma de les empremtes dels socis, que van posar la seva empremta real una i altra vegada fins a formar el dibuix que havia de portar cada etiqueta.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h