Carregant web FCAC

Pastís de nectarines

01/08/2024
Pastís de nectarina
Pastís de nectarina

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs. T’animes?

Ingredients per a 6/8 persones

  • Pasta brisa
  • 4 nectarines
  • 180 g de pasta de dàtils
  • 1 cullerada petita de farina de blat de moro (maicena)
  • 1 cullerada de vainilla
  • 1 grapat de flocs de civada

Anem per feina!

  1. Preparem la massa i la deixem reposar a la nevera.
  2. Rentem i tallem les nectarines en làmines i les col·loquem en un bol.
  3. Afegim la pasta dels dàtils, la cullerada petita de maicena i la vainilla. Ho barregem amb les nectarines i ho deixem a la nevera perquè reposi dues hores.
  4. En el moment de preparar pastís, traiem la massa de la nevera, l’estirem bé i en reservem un tros per fer les tires que aniran a sobre del pastís.
  5. Col·loquem la base del pastís al motlle, cobrint també les parets. A la base posem els flocs de civada.
  6. Afegim el farcit fins dalt.
  7. Tallem a tires el tros de massa que hem reservat i les col·loquem entrellaçades.
  8. Pintem les tires amb ou batut per donar-li un toc més brillant.
  9. Posem al forn durant 20 minuts a 180º.

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya