Carregant web FCAC

Pastís de nectarines

01/08/2024
Pastís de nectarina
Pastís de nectarina

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs. T’animes?

Ingredients per a 6/8 persones

  • Pasta brisa
  • 4 nectarines
  • 180 g de pasta de dàtils
  • 1 cullerada petita de farina de blat de moro (maicena)
  • 1 cullerada de vainilla
  • 1 grapat de flocs de civada

Anem per feina!

  1. Preparem la massa i la deixem reposar a la nevera.
  2. Rentem i tallem les nectarines en làmines i les col·loquem en un bol.
  3. Afegim la pasta dels dàtils, la cullerada petita de maicena i la vainilla. Ho barregem amb les nectarines i ho deixem a la nevera perquè reposi dues hores.
  4. En el moment de preparar pastís, traiem la massa de la nevera, l’estirem bé i en reservem un tros per fer les tires que aniran a sobre del pastís.
  5. Col·loquem la base del pastís al motlle, cobrint també les parets. A la base posem els flocs de civada.
  6. Afegim el farcit fins dalt.
  7. Tallem a tires el tros de massa que hem reservat i les col·loquem entrellaçades.
  8. Pintem les tires amb ou batut per donar-li un toc més brillant.
  9. Posem al forn durant 20 minuts a 180º.

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya