Carregant web FCAC

Cuina

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

Dóna la benvinguda a l'estiu preparant un deliciós gelat casolà d'avellanes

26/05/2021

En l’actualitat tenim gelats durant tot l’any, però quan comença la calor donem inici a la temporada alta d'aquest aliment icònic, sense dubte...

Sopa de mongetes del ganxet amb rossinyols i cansalada

11/2019

És temps de llegums i ha estat un plaer per a mi visitar una de les cooperatives catalanes on es comercialitza, entre molts d’altres productes, la...

Pastís mousse de paraguaians

08/2019

Em fa molta il·lusió tornar a col·laborar amb la revista AGROactivitat de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i, arran d’això,...

Galtes de porc Duroc amb pèsols del Maresme

05/2019

Una de les coses que més m'agrada de la cuina és treballar amb productes de proximitat i de temporada. La naturalesa és sàvia i ens ofereix la...

Amanida Mestral

03/2019

Que la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya em convidi a participar en la seva revista AGROactivitat em satisfà molt. Em resulta molt...

Panacota de licor crema d'arròs

12/2016

L'Anna Continente i en Jordi Canals, del blog Retalls de Cuina, ens presenten una proposta de menú senzill i atractiu que tenen com a base els...

Som socis de:
Amb el suport de