Carregant web FCAC

5a Fira Oleotèxtil

03/12/2018

La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la gastronomia, la cultura i l'oli d'oliva verge extra seran els protagonistes en aquest petit poble de les Garrigues.

Programa d'activitats

de 9 a 11 h Esmorzar popular d'entrepans de llonganissa a la brasa i pa torrat amb oli nou "Spelunca" i pels vegetarians entrepà de pa torrat amb formatge. El preu de l'esmorzar és de 3€, descomptables per la compra d'una garrafa de 5 litres.

Durant tota la jornada es podrà visitar el molí vell d'oli (restaurat) i l'agrobotiga amb venda de l'oli "Spelunca" (Premium, producció integrada, oli tradicional, oli del raig, així com altres productes)

de 9 a 14 h Exposició de cotxes clàssic a la cooperativa.

de 10 a 14 h Mostra d'aparells de navegació de Josep Gabarra a la sala social de la cooperativa.

d'11 a 14.30 h Vermut musical a la Cooperativa John-Fil i venda de gènere de punt de la nova marca Stjor amb disseny d'Òscar Dalmau a preus especials.

d'11 a 13 h Visita guiada i gratuïta al Castell de l'Espluga, on es podrà visitar l'Espai Antoni Ferrer.

a les 13 h Degustació de paella elaborat amb oli "Spelunca" i "Safrà de les Garrigues".

Durant la jornada hi haurà diferents actuacions dels gegants del poble i l'exposició de murals dels nens i nenes de l'Escola Porcel de Cervera amb l'oli d’oliva com a temàtica.

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya