Carregant web FCAC

Diumenge 29 de març, al Perelló

II edició de la Festa de la Crestada de la Mel de Romer

Mel Múria vol promoure les tradicions lligades al món de la mel i els seus actius turístics i gastronòmics del Perelló

27/03/2015

L’any passat, Mel Muria es va proposar un nou repte que va consistir en la creació, producció i realització de la primera edició de la Festa de la Crestada de la Mel de Romer. La resposta aconseguida ha propiciat que enguany se’n celebri una nova edició, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tortosa.

La Festa de la Crestada de la Mel de Romer és una festa de caire familiar i popular on els participants podran gaudir d’un matí ple d’activitats relacionades amb el món de la mel i la crestada (“crestar” vol dir “treure de les arnes les bresques amb la mel deixant-hi les necessàries perquè les abelles es puguin alimentar”). L’acció de crestar és una de les activitats més espectaculars del món de l’apicultura, que ha evolucionat amb el pas del temps.

Els assistents es vestiran d’apicultors i participaran activament en la crestada. A l’entorn d’aquesta activitat, la festa també inclou la visita a Múria Centre d’Interpretació Apícola, el trasllat en autocar fins al bosc, a l’Espai Natural Múria, per veure les arnes i participar en la crestada; la visualització del procés d’elaboració de la mel i un tast de mel a les instal·lacions de Mel Múria.

Una de les novetats més destacades de la segona edició de la festa serà la implicació de diversos restaurants del Perelló -com Ambigú, Can Subirats, Censals, La Table de Gilet, Mos de Tros i Perales- que han preparat menús especials per a l’ocasió tant per adults com per infants.

Una altra novetat serà la presència i participació de Joseret i la seva rondalla, que aproparà als participants la tradicional jota de les nostres terres.

 

Més informació

Rafel Muria, president | melmuria@melmuria.com | 977 490 034

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de