Dins els actes que es van fer durant la fira del Mercat del Ram, Cooperativa Plana de Vic va organitzar el concurs “Endevina el pes del Porc Duroc” en el recinte Firal del Sucre on es va exposar un porc Duroc durant tot el cap de setmana perquè els visitants poguessin endevinar el pes i emportar?se el seu valor en productes carnis.
Diumenge a les 6 de la tarda, en presència del director de la Cooperativa, Josep Erra, i el Regidor de Benestar i Família, Salut i Joves de l’Ajuntament de Vic, Xavier Farrés es va pesar el porc Duroc. Després de moltes juguesques i dubtes entre els participants, entesos i no tant, es va saber el pes del porc en viu que va ser de 119 kg. A continuació es va procedir a l’escrutini de les butlletes, amb el resultat de que de les més de 1.600 que se’n van recollir en van sortir 14 de guanyadores, que havien encertat el pes exacte.
Tal i com marcaven les bases del concurs, es va fer el sorteig entre els 14 guanyadors, i la persona guanyadora del valor del porc en productes carnis de Plana de Vic va ser en Salva Lopez de Granollers que va estar molt content en saber la noticia. A la resta d’encertants se’ls hi farà un detall de Plana de Vic.
Cooperativa Plana de Vic va organitzar aquest curs per tal de donar a conèixer i fer difusió entre els consumidors del porc Duroc que es ven a les botigues Plana de Vic, perquè el client el descobreixi, el reconegui i el diferenciï ja que cada vegada és més apreciat per la seva qualitat de carn, pel seu gust i les seves qualitats nutricionals.
La Cooperativa Plana de Vic va néixer l’any 1966, ha estat any rere any participant en el mercat del Ram de manera activa, sent present en una fira emblemàtica en el sector, i per tot el públic en general que la visita.
Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l’altra al carrer Còrsega.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h