Carregant web FCAC

El porc Duroc Plana de Vic atrau centenars de persones en el Mercat del Ram

1.600 persones participen en el concurs endevina el pes del porc Duroc organitzat per Cooperativa Plana de Vic

30/03/2015

Dins els actes que es van fer durant la fira del Mercat del Ram, Cooperativa Plana de Vic va organitzar el concurs “Endevina el pes del Porc Duroc” en el recinte Firal del Sucre on es va exposar un porc Duroc durant tot el cap de setmana perquè els visitants poguessin endevinar el pes i emportar?se el seu valor en productes carnis.

Diumenge a les 6 de la tarda, en presència del director de la Cooperativa, Josep Erra, i el Regidor de Benestar i Família, Salut i Joves de l’Ajuntament de Vic, Xavier Farrés es va pesar el porc Duroc. Després de moltes juguesques i dubtes entre els participants, entesos i no tant, es va saber el pes del porc en viu que va ser de 119 kg. A continuació es va procedir a l’escrutini de les butlletes, amb el resultat de que de les més de 1.600 que se’n van recollir en van sortir 14 de guanyadores, que havien encertat el pes exacte.

Tal i com marcaven les bases del concurs, es va fer el sorteig entre els 14 guanyadors, i la persona guanyadora del valor del porc en productes carnis de Plana de Vic va ser en Salva Lopez de Granollers que va estar molt content en saber la noticia. A la resta d’encertants se’ls hi farà un detall de Plana de Vic.

Cooperativa Plana de Vic va organitzar aquest curs per tal de donar a conèixer i fer difusió entre els consumidors del porc Duroc que es ven a les botigues Plana de Vic, perquè el client el descobreixi, el reconegui i el diferenciï ja que cada vegada és més apreciat per la seva qualitat de carn, pel seu gust i les seves qualitats nutricionals.

La Cooperativa Plana de Vic va néixer l’any 1966, ha estat any rere any participant en el mercat del Ram de manera activa, sent present en una fira emblemàtica en el sector, i per tot el públic en general que la visita.

Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l’altra al carrer Còrsega.

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de