Carregant web FCAC

El porc Duroc Plana de Vic atrau centenars de persones en el Mercat del Ram

1.600 persones participen en el concurs endevina el pes del porc Duroc organitzat per Cooperativa Plana de Vic

30/03/2015

Dins els actes que es van fer durant la fira del Mercat del Ram, Cooperativa Plana de Vic va organitzar el concurs “Endevina el pes del Porc Duroc” en el recinte Firal del Sucre on es va exposar un porc Duroc durant tot el cap de setmana perquè els visitants poguessin endevinar el pes i emportar?se el seu valor en productes carnis.

Diumenge a les 6 de la tarda, en presència del director de la Cooperativa, Josep Erra, i el Regidor de Benestar i Família, Salut i Joves de l’Ajuntament de Vic, Xavier Farrés es va pesar el porc Duroc. Després de moltes juguesques i dubtes entre els participants, entesos i no tant, es va saber el pes del porc en viu que va ser de 119 kg. A continuació es va procedir a l’escrutini de les butlletes, amb el resultat de que de les més de 1.600 que se’n van recollir en van sortir 14 de guanyadores, que havien encertat el pes exacte.

Tal i com marcaven les bases del concurs, es va fer el sorteig entre els 14 guanyadors, i la persona guanyadora del valor del porc en productes carnis de Plana de Vic va ser en Salva Lopez de Granollers que va estar molt content en saber la noticia. A la resta d’encertants se’ls hi farà un detall de Plana de Vic.

Cooperativa Plana de Vic va organitzar aquest curs per tal de donar a conèixer i fer difusió entre els consumidors del porc Duroc que es ven a les botigues Plana de Vic, perquè el client el descobreixi, el reconegui i el diferenciï ja que cada vegada és més apreciat per la seva qualitat de carn, pel seu gust i les seves qualitats nutricionals.

La Cooperativa Plana de Vic va néixer l’any 1966, ha estat any rere any participant en el mercat del Ram de manera activa, sent present en una fira emblemàtica en el sector, i per tot el públic en general que la visita.

Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l’altra al carrer Còrsega.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya