Carregant web FCAC

"Les Sorts Sycar" despunta en diversos concursos internacionals, seguit per "El Pinyeres" i "Solà Fred"

25/05/2015
Les Sorts del Celler el Masroig
Les Sorts del Celler el Masroig

Els vins del Celler Masroig es veuen reconeguts, un cop més, pel context internacional. El Concours Mondial de Bruxelles, els Decanter World Wine Awards (DWWA) i l’International Wine Challenge (IWC) premien diferents vins del celler més gran de la DO Montsant. "Les Sorts Sycar" ha estat el més apreciat, enduent-se així una medalla d’or al concurs belga i una de bronze al britànic IWC 2015. "El Pinyeres 2012" el segueix amb una medalla d’or al concurs de Brussel·les i una medalla de reconeixement als DWWA 2015. Per últim, "Solà Fred 2013" també s’ha vist guardonat amb una medalla de reconeixement al concurs britànic IWC d’aquest any.

"Les Sorts Sycar 2012" és un vi intens i molt elegant, que combina la tradicionalitat de les vinyes velles de Carinyena (Samsó) i la modernitat del Syrah, l’última varietat forana plantada a la zona. "El Pinyeres 2012", un cupatge de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon, veu renovada la seva imatge per transmetre amb més fidelitat l’elegància que el caracteritza, amb una personalitat especialment fidel a l’esperit del poble del Masroig. Pel que fa l’últim vi reconegut, el "Solà Fred 2013", representa la base del Celler Masroig a partir de la qual es construeix tota la família de vins. Es tracta d’un monovarietal de Carinyena que representa perfectament la tipicitat de la varietat a la zona del Montsant.

Els premis rebuts per aquests tres vins negres, posicionats en diferents gammes dins el mercat, són sinònim de la feina ben feta en els productes del Celler Masroig. Els resultats obtinguts encoratgen tot l’equip a seguir treballant en la mateixa direcció per tal de, dia a dia, continuar millorant i donar a conèixer el seus vius arreu del món.

 

Més informació

Èlia Campreciós
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya