Comunicats de premsa

"Les Sorts Sycar" despunta en diversos concursos internacionals, seguit per "El Pinyeres" i "Solà Fred"

25/05/2015

Els vins del Celler Masroig es veuen reconeguts, un cop més, pel context internacional. El Concours Mondial de Bruxelles, els Decanter World Wine Awards (DWWA) i l’International Wine Challenge (IWC) premien diferents vins del celler més gran de la DO Montsant. "Les Sorts Sycar" ha estat el més apreciat, enduent-se així una medalla d’or al concurs belga i una de bronze al britànic IWC 2015. "El Pinyeres 2012" el segueix amb una medalla d’or al concurs de Brussel·les i una medalla de reconeixement als DWWA 2015. Per últim, "Solà Fred 2013" també s’ha vist guardonat amb una medalla de reconeixement al concurs britànic IWC d’aquest any.

"Les Sorts Sycar 2012" és un vi intens i molt elegant, que combina la tradicionalitat de les vinyes velles de Carinyena (Samsó) i la modernitat del Syrah, l’última varietat forana plantada a la zona. "El Pinyeres 2012", un cupatge de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon, veu renovada la seva imatge per transmetre amb més fidelitat l’elegància que el caracteritza, amb una personalitat especialment fidel a l’esperit del poble del Masroig. Pel que fa l’últim vi reconegut, el "Solà Fred 2013", representa la base del Celler Masroig a partir de la qual es construeix tota la família de vins. Es tracta d’un monovarietal de Carinyena que representa perfectament la tipicitat de la varietat a la zona del Montsant.

Els premis rebuts per aquests tres vins negres, posicionats en diferents gammes dins el mercat, són sinònim de la feina ben feta en els productes del Celler Masroig. Els resultats obtinguts encoratgen tot l’equip a seguir treballant en la mateixa direcció per tal de, dia a dia, continuar millorant i donar a conèixer el seus vius arreu del món.

 

Més informació

Èlia Campreciós
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST 12/06/2019 Set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones, avalen la festa de referència del món vinícola tarragoní   Vinitfest 2019 Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de...
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació 07/06/2019 Les 194 cooperatives agràries catalanes aporten el 35% de la Producció Final Agrària La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la presentació, avui 7...
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project” 05/06/2019 L’empresa perellonenca Mel Muria s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de...
“Tots sumem!”, la iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas
“Tots sumem!”, la iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas 05/06/2019 La cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre impulsa la tercera edició del Vi Solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. En el decurs de la gran...
La candidatura d’UP, la FCAC, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica guanya les eleccions del CCPAE
La candidatura d’UP, la FCAC, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica guanya les eleccions del CCPAE 04/06/2019 La Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica, han guanyat les...
Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) i al decàleg de sostenibilitat integral
Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) i al decàleg de sostenibilitat integral 30/05/2019 CEVIPE, empresa cooperativa de segon grau s’ha adherit a l’Acord de Bones Pràctiques Comercials que promou el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord té com a...
FCAC acull favorablement  la Llei d’espais agraris
FCAC acull favorablement la Llei d’espais agraris 29/05/2019 Són imprescindibles una actuació coordinada del Govern i la  participació del cooperativisme en el desenvolupament de la llei La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x