Els vins del Celler Masroig es veuen reconeguts, un cop més, pel context internacional. El Concours Mondial de Bruxelles, els Decanter World Wine Awards (DWWA) i l’International Wine Challenge (IWC) premien diferents vins del celler més gran de la DO Montsant. "Les Sorts Sycar" ha estat el més apreciat, enduent-se així una medalla d’or al concurs belga i una de bronze al britànic IWC 2015. "El Pinyeres 2012" el segueix amb una medalla d’or al concurs de Brussel·les i una medalla de reconeixement als DWWA 2015. Per últim, "Solà Fred 2013" també s’ha vist guardonat amb una medalla de reconeixement al concurs britànic IWC d’aquest any.
"Les Sorts Sycar 2012" és un vi intens i molt elegant, que combina la tradicionalitat de les vinyes velles de Carinyena (Samsó) i la modernitat del Syrah, l’última varietat forana plantada a la zona. "El Pinyeres 2012", un cupatge de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon, veu renovada la seva imatge per transmetre amb més fidelitat l’elegància que el caracteritza, amb una personalitat especialment fidel a l’esperit del poble del Masroig. Pel que fa l’últim vi reconegut, el "Solà Fred 2013", representa la base del Celler Masroig a partir de la qual es construeix tota la família de vins. Es tracta d’un monovarietal de Carinyena que representa perfectament la tipicitat de la varietat a la zona del Montsant.
Els premis rebuts per aquests tres vins negres, posicionats en diferents gammes dins el mercat, són sinònim de la feina ben feta en els productes del Celler Masroig. Els resultats obtinguts encoratgen tot l’equip a seguir treballant en la mateixa direcció per tal de, dia a dia, continuar millorant i donar a conèixer el seus vius arreu del món.
Més informació
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h