Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), donarà a conèixer un dels nous vins DOMENIO en la sisena edició de la Festa del Trepat.
En aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Barberà de la Conca, també es podrà degustar la nova anyada 2014 del Comanglora Trepat, un rosat fresc, agradable al paladar i altament aromàtic; així com del cava Les Tres Naus Rosat Trepat Brut: un cava fresc, amb aromes de fruites vermelles, amb una bombolla molt integrada i amb un pas per boca agradable: deixant un record golós i afruitat.
La Festa del Trepat és un esdeveniment que marida el vi i l’art en un entorn de indiscutible bellesa com són els diferents portals de les cases. Cellers Domenys estarà present al Portal Cal Molineret i comptarà amb l’artista Miquel S. Jassans. Els horaris de la Mostra Vi + Art són dissabte 27 de juny d’11 h a 14 h i de 18 h a 23 h; i diumenge 28 de juny d’11 h a 15 h.
Els nous vins Domenio
Cellers Domenys treu al mercat una nova trilogia fruit de la collita de l’any 2013: DOMENIO Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma DOMENIO representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.
Com manifesta, Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, “aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís de Cellers Domenys d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”.
El DOMENIO Trepat i l’Ull de llebre són dos vins de la DO Conca de Barberà i el SUMOI pertany a la DO CATALUNYA ja que el seu raïm prové de la zona de Rodonyà, una de les cooperatives fusionades. En definitiva, una mostra més del gran potencial vitivinícola de Cellers Domenys i el seu desig de preservar el patrimoni vegetal de la seva àrea d’influència.
Els vins DOMENIO deuen el seu origen a la plataforma tecnològica Domenio Vitis: una eina tecnològica pionera en la gestió més tecnificada i rigorosa de les vinyes d’organitzacions productores de vins i caves. L’any 2012, Cellers Domenys va ser distingit per la Generalitat de Catalunya amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en la modalitat d’agroindústria, per aquesta eina.
Una mostra de l’estret vincle entre els nous vins DOMENIO i l’eina Domenio Vitis ja està present al propi logotip. L’anagrama està encapçalat per la D de “DOMENIO” a la part superior a mode de representar el control, el domini, la supervisió. El raïm hiperconnectat representa les dades, la connectivitat. I els grans de raïm ens fan també referència al procés que du a terme Cellers Domenys en les fusions dels diferents territoris/parcel·les.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h