Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), donarà a conèixer un dels nous vins DOMENIO en la sisena edició de la Festa del Trepat.
En aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Barberà de la Conca, també es podrà degustar la nova anyada 2014 del Comanglora Trepat, un rosat fresc, agradable al paladar i altament aromàtic; així com del cava Les Tres Naus Rosat Trepat Brut: un cava fresc, amb aromes de fruites vermelles, amb una bombolla molt integrada i amb un pas per boca agradable: deixant un record golós i afruitat.
La Festa del Trepat és un esdeveniment que marida el vi i l’art en un entorn de indiscutible bellesa com són els diferents portals de les cases. Cellers Domenys estarà present al Portal Cal Molineret i comptarà amb l’artista Miquel S. Jassans. Els horaris de la Mostra Vi + Art són dissabte 27 de juny d’11 h a 14 h i de 18 h a 23 h; i diumenge 28 de juny d’11 h a 15 h.
Els nous vins Domenio
Cellers Domenys treu al mercat una nova trilogia fruit de la collita de l’any 2013: DOMENIO Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma DOMENIO representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.
Com manifesta, Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, “aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís de Cellers Domenys d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”.
El DOMENIO Trepat i l’Ull de llebre són dos vins de la DO Conca de Barberà i el SUMOI pertany a la DO CATALUNYA ja que el seu raïm prové de la zona de Rodonyà, una de les cooperatives fusionades. En definitiva, una mostra més del gran potencial vitivinícola de Cellers Domenys i el seu desig de preservar el patrimoni vegetal de la seva àrea d’influència.
Els vins DOMENIO deuen el seu origen a la plataforma tecnològica Domenio Vitis: una eina tecnològica pionera en la gestió més tecnificada i rigorosa de les vinyes d’organitzacions productores de vins i caves. L’any 2012, Cellers Domenys va ser distingit per la Generalitat de Catalunya amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en la modalitat d’agroindústria, per aquesta eina.
Una mostra de l’estret vincle entre els nous vins DOMENIO i l’eina Domenio Vitis ja està present al propi logotip. L’anagrama està encapçalat per la D de “DOMENIO” a la part superior a mode de representar el control, el domini, la supervisió. El raïm hiperconnectat representa les dades, la connectivitat. I els grans de raïm ens fan també referència al procés que du a terme Cellers Domenys en les fusions dels diferents territoris/parcel·les.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h