L'Agrobotiga CEVIPE a l'Arboç inaugura, aquest divendres 3 de juliol, el nou cicle de vetllades "Sol de Nit", una fusió entre gastronomia i cultura. Es tracta de sopars degustació de diferents plats recentment incorporats a la carta del restaurant de l'Agrobotiga que s’acompanyaran de vins de Castell d'Or, grup integrat per 9 cellers cooperatius catalans. Tot plegat estarà amenitzat amb concerts de música en viu.
La música en directe a la sessió del 3 de juliol serà a càrrec del grup "The Four Ways”, mentre que l’11 de juliol es farà la segona jornada del cicle acompanyada per la poesia escènica (Pottry Slam) de Marçal Font i Dani Orviz. La tercera i última vetllada serà el 8 d'agost amb el trio de Jazz Bayer, Jambois i Fortià.
Aquest cicle es realitzarà a la nova pèrgola de l’Agrobotiga CEVIPE – l’Arboç, amb capacitat per a 50 persones. L’objectiu és donar un nou impuls al servei de restaurant que des de fa uns mesos ofereix l'Agrobotiga.
Més informació
Sr. Dídac Guerra, CEVIPE
Tel. 977 670 055
didacguerra@cevipe.coop
DATES: 3 i 11 de juliol, 8 d’agost
LLOC: Agrobotiga CEVIPE - l’Arboç (Ctra. de l’Arboç a Banyeres, PK. 3,8 – L’ARBOÇ)
PREU: 22 € (reserva anticipada) | 25 € (el mateix dia)
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h