Carregant web FCAC

Divendres 3 de juliol, comença un nou cicle de vetllades gastronòmiques i culturals

L’Agrobotiga de CEVIPE a l’Arboç presenta “Sol de Nit”

Les sessions inclouen sopars degustació regats amb vins Castell d’Or i música en directe al restaurant de l’agrobotiga

01/07/2015
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç © Cevipe
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç © Cevipe

L'Agrobotiga CEVIPE a l'Arboç inaugura, aquest divendres 3 de juliol, el nou cicle de vetllades "Sol de Nit", una fusió entre gastronomia i cultura. Es tracta de  sopars degustació de diferents plats recentment incorporats a la carta del restaurant de l'Agrobotiga que s’acompanyaran de vins de Castell d'Or, grup integrat per 9 cellers cooperatius catalans. Tot plegat estarà amenitzat amb concerts de música en viu.

La música en directe a la sessió del 3 de juliol serà a càrrec del grup "The Four Ways”, mentre que l’11 de juliol es farà la segona jornada del cicle acompanyada per la poesia escènica (Pottry Slam) de Marçal Font i Dani Orviz. La tercera i última vetllada serà el 8 d'agost amb el trio de Jazz Bayer, Jambois i Fortià.

Aquest cicle es realitzarà a la nova pèrgola de l’Agrobotiga CEVIPE – l’Arboç, amb capacitat per a 50 persones. L’objectiu és donar un nou impuls al servei de restaurant que des de fa uns mesos ofereix l'Agrobotiga.

 

Més informació

Sr. Dídac Guerra, CEVIPE
Tel. 977 670 055
didacguerra@cevipe.coop

DATES:  3 i 11 de juliol, 8 d’agost
LLOC:    Agrobotiga CEVIPE - l’Arboç  (Ctra. de l’Arboç a Banyeres, PK. 3,8 – L’ARBOÇ)
PREU:    22 €  (reserva anticipada)  |  25 €  (el mateix dia)

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya