Carregant web FCAC

Divendres 3 de juliol, comença un nou cicle de vetllades gastronòmiques i culturals

L’Agrobotiga de CEVIPE a l’Arboç presenta “Sol de Nit”

Les sessions inclouen sopars degustació regats amb vins Castell d’Or i música en directe al restaurant de l’agrobotiga

01/07/2015
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç © Cevipe
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç
Agrobotiga de CEVIPE a l'Arboç © Cevipe

L'Agrobotiga CEVIPE a l'Arboç inaugura, aquest divendres 3 de juliol, el nou cicle de vetllades "Sol de Nit", una fusió entre gastronomia i cultura. Es tracta de  sopars degustació de diferents plats recentment incorporats a la carta del restaurant de l'Agrobotiga que s’acompanyaran de vins de Castell d'Or, grup integrat per 9 cellers cooperatius catalans. Tot plegat estarà amenitzat amb concerts de música en viu.

La música en directe a la sessió del 3 de juliol serà a càrrec del grup "The Four Ways”, mentre que l’11 de juliol es farà la segona jornada del cicle acompanyada per la poesia escènica (Pottry Slam) de Marçal Font i Dani Orviz. La tercera i última vetllada serà el 8 d'agost amb el trio de Jazz Bayer, Jambois i Fortià.

Aquest cicle es realitzarà a la nova pèrgola de l’Agrobotiga CEVIPE – l’Arboç, amb capacitat per a 50 persones. L’objectiu és donar un nou impuls al servei de restaurant que des de fa uns mesos ofereix l'Agrobotiga.

 

Més informació

Sr. Dídac Guerra, CEVIPE
Tel. 977 670 055
didacguerra@cevipe.coop

DATES:  3 i 11 de juliol, 8 d’agost
LLOC:    Agrobotiga CEVIPE - l’Arboç  (Ctra. de l’Arboç a Banyeres, PK. 3,8 – L’ARBOÇ)
PREU:    22 €  (reserva anticipada)  |  25 €  (el mateix dia)

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya