Siurana Tours és l’agent turístic que promocionarà, a través del seu web www.siuranatours.com, aquesta experiència pensada per un cap de setmana per les comarques del Priorat i la Ribera d’Ebre. Els tres actors turístics proposen una escapada durant dos dies per gaudir del paisatge i la natura fent esport amb Enblau; per degustar i descobrir els vins del Celler Masroig; i per omplir de benestar una escapada a l’Hotel Rural Cal Cabré.
El paquet de SIURANA TOURS inclou:
HOTEL RURAL CAL CABRÉ
Allotjament 2 nits + Esmorzar amb productes naturals i de proximitat + Detall de benvinguda + 10% descompte en un sopar + Accés gratuït piscina (temporada) + Check out a les 14h.
Visita i degustació de vins (1.30h/2h) + Passejada per les vinyes + Degustació d’oli + 2 copes de vi del Celler Masroig
*Nens gratuït fins els 12 anys
Ruta guiada en caiac pel riu Ebre (1h/1.30h) + Exclusivitat (sense barrejar grups) + Petit refrigeri + Reportatge fotogràfic + Vehicle de suport i servei de retorn al cotxe (si és necessari) + Material de seguretat (i bosses/bidons estanc) + Assegurança d’accidents.
*Ampli ventall de talles d’armilles de seguretat *Nens a partir dels 3 anys amb nocions de natació
Més informació
http://www.siuranatours.com/producte/del-priorat-a-la-ribera
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h