Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment anomenem “anar a l’oliva” o “fer olives” passa a ser el títol de la nova experiència oleoturística que permetrà al visitant viure de ben a prop la tècnica de recollida de l’oliva i conèixer el procés de l’elaboració de l’oli verge extra d’arbequina de Les Sorts. Per acabar de complementar l’experiència, la visita guiada finalitzarà amb un tast de diversos olis.
L’activitat es programarà tots els dissabtes a partir de les 16h durant el període de recollida del fruit, que durarà aproximadament un mes i mig. L’experiència “Fes l’Oliva” consistirà en participar activament a escarrar l’olivera juntament amb els pagesos per tal de collir les olives i dur-les al molí de l’oli del Celler. Posteriorment, la visita guiada permetrà conèixer els passos de l’elaboració de l’oli d’oliva arbequina verge extra, que més tard es degustarà.
Aquesta experiència té l’objectiu d’apropar l’oleïcultura als visitants del Celler Masroig. Els conreus de vinya i olivera són els protagonistes a la comarca del Priorat. La seva presència històrica és sinònima d’una llarga trajectòria de conreu i una àmplia experiència dels oleïcultors i viticultors. D’aquesta manera, “Fes l’Oliva” es defineix com una experiència per tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
Més informació
Èlia Campreciós, Celler Masroig
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Preu: 12€/persona - Gratuït per a menors de 12 anys
Condicions:
Es recomana reservar prèviament.
Places limitades.
Reserva subjecta a disponibilitat.
Reserva no automàtica, pendent de confirmació.
www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h