Roureda Reserva estrena una imatge totalment renovada. El vi, un dels reserves més emblemàtics de Cellers Unió, trenca amb la seva imatge tradicional i es vesteix de negre, apostant per la simplicitat i l’elegància. Elaborat des de 1978, Roureda Reserva és present a les principals cadenes de supermercats a Catalunya i exportat arreu del món.
Fins a l’actualitat Roureda havia estat fidel a la seva imatge tradicional. No obstant, Cellers Unió ha volgut anar més enllà d’un simple restyling i crear una imatge completament nova, elegant i actual. Per aquest motiu s’ha optat per un disseny d’inspiració clàssica, amb protagonisme del negre, i la icona d’un Roure a la part superior. El roure, a més de donar nom a Roureda, esdevé el símbol ideal d’aquest Reserva ja que les bótes on s’envelleix el vi es fabriquen justament amb fusta de roure.
La nova imatge no tan sols posa al dia a Roureda sinó que també obre les portes a atraure nous consumidors.
Roureda és un reserva mediterrani amb una llarga tradició que s’elabora amb un cupatge d’Ull de Llebre, Garnatxa i Samsó de la Denominació d’Origen Tarragona. Destaca pel seu paladar equilibrat, amb un gran balanç entre fruita vermella madura i notes de criança.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h