Comunicats de premsa

L’oli “Romanico Esencia Premium” medalla de plata al prestigiós concurs "Olive Japan International Extra Virgin Olive Oil Competition 2016"

13/05/2016

Un any més, l’oli extra verge de la varietat arbequina d’Agrolés, ha sigut guardonat amb la medalla de plata al concurs de Japó més important pel que fa a l’oli verge extra que organitza l’Associació de sommeliers del Japó OSAJ. Els veredicte d’aquest premi ve donat pel comitè internacional de l’oli del Japó.

Agrolés d’ActelGrup comercialitza el seu oli al Japó i també a Corea. Aquest producte té una gran acceptació gràcies a l’interès per la població asiàtica amb els productes europeus.

El “Romanico Esencia” és un Oli d'Oliva de la varietat arbequina, amb un afruitat molt intens d'oliva verda que li dóna uns gustos amargs i picants intensos però equilibrats, que recorden l'herba acabada de tallar. Amb un fons suaument dolç alhora que astringent amb tocs aromàtics que recorden a l'ametlla verda, la tomaquera, el fonoll i el plàtan.

AGROLÉS D’ACTELGRUP

  • Som una cooperativa de segon grau que agrupa 155 cooperatives situades a Catalunya, Aragó, València, Andalusia i Navarra.
  • Som productors de fruita, cereals, alfals, cava, vi, hortalisses, oli, olives, vinagres i fruits secs.
  • També oferim serveis agrícoles: fitosanitaris, fertilitzants, gasoil, llavors i tenim la nostra pròpia Agència d’Assegurances on oferim als nostres socis productes personalitzats i el millor assessorament tècnic. Comptem amb 8 centres de treball. En concret a la població de Térmens (Lleida) tenim el nostre Centre Logístic de confecció de fruita mb 27.000 metres quadrats de magatzem i cambres frigorífiques on es poden arribar a envasar 700 tones de fruita al dia.
  • ActelGrup té el compromís amb les seves 15.000 famílies de productors per optimitzar els seus cultius amb l’objectiu d’assegurar el seu futur. I també el compromís amb els seus clients garantint al consumidor un producte saludable, de qualitat i a preus molt raonables.
Font: Agrolés
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x