Carregant web FCAC

OleAurum es mulla per l’esclerosi múltiple

11/07/2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016 © Olis de Catalunya
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016 © Olis de Catalunya

Durant aquest mes de juliol l’oli verge extra "OleAurum" se suma al Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Després de la jornada solidària viscuda aquest diumenge 10 de juliol en piscines de tot Catalunya, el Mulla’t segueix en els supermercats catalans de la mà d’"OleAurum". Per cada ampolla d’"OleAurum" venuda durant el mes de juliol, la Fundació Esclerosi Múltiple rebrà un donatiu d’un euro sense cap cost pel consumidor.

Col·laboren en aquesta iniciativa els supermercats Bonpreu, Caprabo, Carrefour, Condis, El Corte Inglés, Sorli, Plusfresc i Valvi. L’any passat es van recaptar més d’onze mil euros, una xifra que Olis de Catalunya espera igualar o superar aquest Mulla’t.

"OleAurum" és l’oli d’oliva verge extra elaborat per cooperatives catalanes. És un oli elaborat amb olives arbequines, amb Denominació d’Origen, intensament aromàtic i amb un sabor afruitat que conquistarà a tota la família.

Enguany, la campanya ha estat apadrinada pels germans Torres i per l'actor Bruno Bergonzini. La imatge del Mulla't és obra de l'estudi de disseny La Casa de la Carlota

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca. Actualment, a Catalunya hi ha 7.000 persones amb esclerosi múltiple, una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, entre 20 i 40 anys, i afecta de manera predominant a les dones. Els fons recaptats pel Mulla’t es destinaran als serveis de neurorehabilitació, que ofereix l’entitat a través de la seva xarxa d’hospitals de dia.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya