Carregant web FCAC

Les Sorts Blanc i Les Sorts Vinyes Velles renoven la seva imatge

El Celler el Masroig canvia el disseny dels dos vins que composen gamma alta de Les Sorts per aconseguir una nova aparença més moderna i atractiva

12/06/2014
Les Sorts Vinyes Velles i Blanc
Les Sorts Vinyes Velles i Blanc © Celler el Masroig

El Celler el Masroig aposta per un canvi d’imatge en dos dels seus vins de gamma alta, com són Les Sorts Blanc i Les Sorts Vinyes Velles. Ambdós productes renoven l’ampolla, deixant la bordelesa per la borgonya, a més de presentar també un nou disseny en les seves etiquetes.

Les Sorts Blanc està totalment elaborat a partir de Garnatxa blanca. Es tracta d’un vi aromàtic intens, fresc i alhora gras, amb volum i molt varietal. La nova imatge pretén reforçar els trets clàssics d’aquest vi blanc que deixa el blau en la tipografia pel daurat, fent referència als reflexos en la seva coloració.

Pel que fa Les Sorts Vinyes Velles, és un vi compost per Carinyena, Garnatxa i una pinzellada de Cabernet Sauvignon, varietats procedents de vinyes velles de més de 60 anys. La seva aroma complexa i la seva varietat de matisos fan d’aquest vi un producte elegant amb una càlida entrada en boca. El nou disseny manté el clàssic color plata.

El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests dos vins de gamma alta de Les Sorts. Tant el canvi d’ampolla com la renovació de l’etiqueta pretenen refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya