El Celler el Masroig aposta per un canvi d’imatge en dos dels seus vins de gamma alta, com són Les Sorts Blanc i Les Sorts Vinyes Velles. Ambdós productes renoven l’ampolla, deixant la bordelesa per la borgonya, a més de presentar també un nou disseny en les seves etiquetes.
Les Sorts Blanc està totalment elaborat a partir de Garnatxa blanca. Es tracta d’un vi aromàtic intens, fresc i alhora gras, amb volum i molt varietal. La nova imatge pretén reforçar els trets clàssics d’aquest vi blanc que deixa el blau en la tipografia pel daurat, fent referència als reflexos en la seva coloració.
Pel que fa Les Sorts Vinyes Velles, és un vi compost per Carinyena, Garnatxa i una pinzellada de Cabernet Sauvignon, varietats procedents de vinyes velles de més de 60 anys. La seva aroma complexa i la seva varietat de matisos fan d’aquest vi un producte elegant amb una càlida entrada en boca. El nou disseny manté el clàssic color plata.
El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests dos vins de gamma alta de Les Sorts. Tant el canvi d’ampolla com la renovació de l’etiqueta pretenen refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h