Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), ha elaborat el primer vi dolç de Catalunya amb la varietat Trepat. La presentació del vi dolç Domenio Trepat va tenir lloc en el marc de la setena edició de la Festa del Trepat.
El vi dolç Domenio Trepat té una bona capa de color grana i abundant llàgrima. Aromes molt intensos de fruites sobremadurades com les figues, panses, orellanes i poma confitada transmeten al nas records refrescants de les espècies dolces com la canyella, la nou moscada i l'anís. En boca presenta una entrada dolça i potent, donant com a resultat un vi molt saborós i llaminer.
En aquest mateix esdeveniment, que va tenir lloc els dies 25 i 26 de juny a Barberà de la Conca, també es va poder degustar la nova anyada dels diferents productes de Cellers Domenys elaborats amb la varietat Trepat: el Comanglora Trepat, un rosat fresc, agradable al paladar i altament aromàtic; el cava Les Tres Naus Rosat Trepat Brut: un cava fresc, amb aromes de fruites vermelles, amb una bombolla molt integrada i amb un pas per boca agradable: deixant un record golós i afruitat; i el vi negre Domenio Trepat, un vi fresc i persistent d’intensos aromes cítrics que recorden la pell de taronja, mango, mandarina i frescos com l’eucaliptus i el romaní, amb notes especiades d'anís i pebre vermell.
El nou Vi Dolç Domenio Trepat se suma a la triologia que va treure Cellers Domenys al mercat l’any passat: Domenio Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma Domenio representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h